Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Nasz nick: Almerka

Treść blokady: Multi 1/2

Nick SGO, który nałożył bana: Nebu

Szczegółowy opis sytuacji, charakteru bana:
Gram sobie spokojnie nagle ban za multi, totalny szok, ten wasz system strasznie jest zawodny, gram z domu internet upc oraz na przemian z telefonu internet orange
jakim cudem mam bana za multi, w życiu nie widziałem nawet tego drugiego nicku "matiak"
gram uczciwie prosze ogarnijcie się ludzie
Napisano

No to się zdziwisz, sam jestem bardzo ciekawy jak działa system, czekam na wyjaśnienia.
A Tobie przypominam, że temat odwołania jest dla mnie oraz dla supportu

Napisano

no dobra czekamy, tylko weź pod uwagę że moja pozycja w statach to 13. a tamtego gracza nawet nigdy nie widziałem w galaktyce. i rownie dobrze tamten może mieć wylane na konto

Napisano

Więcej szacunku to po pierwsze. traktujesz mnie jakby zapadł już wyrok.

Co mnie obchodzi wspólne ip? chyba wiem co robie i jak gram?
Schizofreni nie mam i alkoholu również nie nadużywam więc wiem na jakim gram koncie- tylko jednym i jedynym.

Pytaj co chcesz wiedzieć, w domu loguje się z chrome windows 10- internet upc, w pracy z telefonu orange.

Czym mam się jeszcze tłumaczyć jak Ty wiesz niby lepiej?

Napisano

Witam,

specjalnie musiałem założyć konto żeby napisać że nie znam almerki i nie gramy z jednego ip ? W sumie mogłem olać bo gram dla rozrywki i jakoś specjalnie mi nie zależy, wszystko już wyjaśniłem w mailu więc nie wiem czemu przez czyjeś błędy trzeba się tłumaczyć ;)

Napisano

Jak przeczytałem że masz 13 pozycje to mówie no dobra napisze bo niosłem się z zamiarem porzucenia kolejnego czasopochłaniacza ;)

Może to z orange jak gramy z komórki coś wyskoczyło...

Napisano

Matiak

20.05.2019 9:41:30

141.0.x.x

Almerka

20.05.2019 15:43:55

141.0.x.x

Gra za serwerami proxy może skutkować nałożeniem blokady gdyż serwery proxy może przypisać wam ip używane przez innego gracza. Blokady beda zdjete, A na przyszłość zanim zaczniecie ukrywać logowania za serwerami proxy lub vpn to radzę się zastanowić.

Pozdrawiam

Napisano

Nie wiem co to proxy i nie obchodzi mnie to, po to jesteście Wy spece internetowi- żebyście wiedzieli, że takie cuda się zdarzają.

Już pisałem jak loguje się na ogeja. I nie zmienię sposobu logowania bo coś tam coś tam.

Nie używam nic poza czysta przeglądarką. Pa

Napisano (edytowane)

Matiak

20.05.2019 9:41:30

141.0.x.x

Almerka

20.05.2019 15:43:55

141.0.x.x

Gra za serwerami proxy może skutkować nałożeniem blokady gdyż serwery proxy może przypisać wam ip używane przez innego gracza. Blokady beda zdjete, A na przyszłość zanim zaczniecie ukrywać logowania za serwerami proxy lub vpn to radzę się zastanowić.

Pozdrawiam

Nie mam pojęcia o czym mówisz, jestem zwykłym użytkownikiem neta i nie wiem co to proxy i vpny.... Mam normalnego neta w domu i zwykly od orange w komórce ;)

p.s. i to za te jedne logowanie BAN ? Chodź nie było żadnego kontaktu miedzy nami w grze >?

Edytowane przez Matiak
Napisano

Matiak bo tak najprościej, pseudosystem wykryje rzekomo te same Ip i taki oto Pan odrazu klik i banuj do 2022.

dobrze że wyjaśnione, trzymaj sie

Napisano

Matiak bo tak najprościej, pseudosystem wykryje rzekomo te same Ip i taki oto Pan odrazu klik i banuj do 2022.

dobrze że wyjaśnione, trzymaj sie

Nie rzekome A co do joty zgodne.

Nieznajomość działań proxy i vpn szkodzi i nie zwalnia z odpowiedzialności.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Musisz zaakceptować regulamin Warunki użytkowania.