Almerka Napisano 2 Czerwca 2019 Zgłoszenie Napisano 2 Czerwca 2019 Nasz nick: Almerka Treść blokady: Multi 1/2 Nick SGO, który nałożył bana: Nebu Szczegółowy opis sytuacji, charakteru bana:Gram sobie spokojnie nagle ban za multi, totalny szok, ten wasz system strasznie jest zawodny, gram z domu internet upc oraz na przemian z telefonu internet orangejakim cudem mam bana za multi, w życiu nie widziałem nawet tego drugiego nicku "matiak"gram uczciwie prosze ogarnijcie się ludzie
Almerka Napisano 2 Czerwca 2019 Autor Zgłoszenie Napisano 2 Czerwca 2019 No to się zdziwisz, sam jestem bardzo ciekawy jak działa system, czekam na wyjaśnienia.A Tobie przypominam, że temat odwołania jest dla mnie oraz dla supportu
nebu Napisano 2 Czerwca 2019 Zgłoszenie Napisano 2 Czerwca 2019 Ja poczekam na wyjasnienia drugiego gracza o ile przestanie ultywsc się za prozy i zechce wypowiedzieć się na forum.
Almerka Napisano 2 Czerwca 2019 Autor Zgłoszenie Napisano 2 Czerwca 2019 no dobra czekamy, tylko weź pod uwagę że moja pozycja w statach to 13. a tamtego gracza nawet nigdy nie widziałem w galaktyce. i rownie dobrze tamten może mieć wylane na konto
nebu Napisano 2 Czerwca 2019 Zgłoszenie Napisano 2 Czerwca 2019 No popatrz nigdy gracza nie widziałaś A jakoś wasze ip się zagrały na te same to to szok
Almerka Napisano 2 Czerwca 2019 Autor Zgłoszenie Napisano 2 Czerwca 2019 Więcej szacunku to po pierwsze. traktujesz mnie jakby zapadł już wyrok. Co mnie obchodzi wspólne ip? chyba wiem co robie i jak gram?Schizofreni nie mam i alkoholu również nie nadużywam więc wiem na jakim gram koncie- tylko jednym i jedynym.Pytaj co chcesz wiedzieć, w domu loguje się z chrome windows 10- internet upc, w pracy z telefonu orange.Czym mam się jeszcze tłumaczyć jak Ty wiesz niby lepiej?
Almerka Napisano 2 Czerwca 2019 Autor Zgłoszenie Napisano 2 Czerwca 2019 które Ip się niby zgrały? te z kompa czy orange bo naprawde jestem mega ciekawy
Matiak Napisano 2 Czerwca 2019 Zgłoszenie Napisano 2 Czerwca 2019 Witam,specjalnie musiałem założyć konto żeby napisać że nie znam almerki i nie gramy z jednego ip ? W sumie mogłem olać bo gram dla rozrywki i jakoś specjalnie mi nie zależy, wszystko już wyjaśniłem w mailu więc nie wiem czemu przez czyjeś błędy trzeba się tłumaczyć
Almerka Napisano 2 Czerwca 2019 Autor Zgłoszenie Napisano 2 Czerwca 2019 dzieki Ci moze Nebu skuma że coś jest nie halo.
Matiak Napisano 2 Czerwca 2019 Zgłoszenie Napisano 2 Czerwca 2019 Jak przeczytałem że masz 13 pozycje to mówie no dobra napisze bo niosłem się z zamiarem porzucenia kolejnego czasopochłaniacza Może to z orange jak gramy z komórki coś wyskoczyło...
nebu Napisano 2 Czerwca 2019 Zgłoszenie Napisano 2 Czerwca 2019 Matiak20.05.2019 9:41:30141.0.x.xAlmerka20.05.2019 15:43:55141.0.x.xGra za serwerami proxy może skutkować nałożeniem blokady gdyż serwery proxy może przypisać wam ip używane przez innego gracza. Blokady beda zdjete, A na przyszłość zanim zaczniecie ukrywać logowania za serwerami proxy lub vpn to radzę się zastanowić. Pozdrawiam
Almerka Napisano 2 Czerwca 2019 Autor Zgłoszenie Napisano 2 Czerwca 2019 Nie wiem co to proxy i nie obchodzi mnie to, po to jesteście Wy spece internetowi- żebyście wiedzieli, że takie cuda się zdarzają.Już pisałem jak loguje się na ogeja. I nie zmienię sposobu logowania bo coś tam coś tam.Nie używam nic poza czysta przeglądarką. Pa
Matiak Napisano 2 Czerwca 2019 Zgłoszenie Napisano 2 Czerwca 2019 (edytowane) Matiak20.05.2019 9:41:30141.0.x.xAlmerka20.05.2019 15:43:55141.0.x.xGra za serwerami proxy może skutkować nałożeniem blokady gdyż serwery proxy może przypisać wam ip używane przez innego gracza. Blokady beda zdjete, A na przyszłość zanim zaczniecie ukrywać logowania za serwerami proxy lub vpn to radzę się zastanowić.PozdrawiamNie mam pojęcia o czym mówisz, jestem zwykłym użytkownikiem neta i nie wiem co to proxy i vpny.... Mam normalnego neta w domu i zwykly od orange w komórce p.s. i to za te jedne logowanie BAN ? Chodź nie było żadnego kontaktu miedzy nami w grze >? Edytowane 2 Czerwca 2019 przez Matiak
Almerka Napisano 2 Czerwca 2019 Autor Zgłoszenie Napisano 2 Czerwca 2019 Matiak bo tak najprościej, pseudosystem wykryje rzekomo te same Ip i taki oto Pan odrazu klik i banuj do 2022.dobrze że wyjaśnione, trzymaj sie
nebu Napisano 2 Czerwca 2019 Zgłoszenie Napisano 2 Czerwca 2019 Matiak bo tak najprościej, pseudosystem wykryje rzekomo te same Ip i taki oto Pan odrazu klik i banuj do 2022.dobrze że wyjaśnione, trzymaj sieNie rzekome A co do joty zgodne.Nieznajomość działań proxy i vpn szkodzi i nie zwalnia z odpowiedzialności.
Leonardo_da_Vinci Napisano 2 Czerwca 2019 Zgłoszenie Napisano 2 Czerwca 2019 A poza tym jak Ci kochaniutki pisałem na SB już kiedyś byłeś za multi zblokowany, wiec nie dziw się standardowa procedura. Także miłej gry i już nie narzekaj tak
Rekomendowane odpowiedzi