Leon Napisano 9 Lipca 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2018 (edytowane) Moja propozycja jest już przynajmniej drugi raz. Proszę o blokadę niszczenia moonów.Polega ona na tym, że jeden gracz może stracic na dobę max 4 moony.Uniemożliwi to topowym sojuszom zdjęcie kompletu moonów wybranemu graczowi. Topowe sojusze nie zawsze kierują się zasadami dobrej rozgrywki, chcą pokazac swoją dominację i w czasie 5s są w stanie zdjąc wszystkie moony. Gracz jest bezradny. Bez tego gra jest pozbawiona balansu między topką a osobami, które zaczynają grę edit: próba zdjęcia piątego moona (5) kończy się komunikatem w trakcie próby wysłania GS - gracz stracił już dozwoloną ilośc moonów (!) Edytowane 9 Lipca 2018 przez Drop_Shot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 9 Lipca 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2018 polecam zapoznac sie z regulaminem 2.1. Łącznie dopuszcza się 20 ataków na użytkownika oraz maksymalnie można zniszczyć 4 księżyce graczowi w ciągu 24 godzin. a komunikat jest niepotrzebny, taki gracz i tak dostanie bana i pewnie bedzie zwrot floty. swoją drogą, żadna różnica - 5 graczy x 4 moony = komplecik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leon Napisano 9 Lipca 2018 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2018 polecam zapoznac sie z regulaminem2.1. Łącznie dopuszcza się 20 ataków na użytkownika oraz maksymalnie można zniszczyć 4 księżyce graczowi w ciągu 24 godzin.a komunikat jest niepotrzebny, taki gracz i tak dostanie bana i pewnie bedzie zwrot floty.swoją drogą, żadna różnica - 5 graczy x 4 moony = komplecik polecam przezytac jeszcze raz mój post Uniemożliwi to topowym sojuszom zdjęcie kompletu moonów wybranemu graczowi. Topowe sojusze nie zawsze kierują się zasadami dobrej rozgrywki, chcą pokazac swoją dominację i w czasie 5s są w stanie zdjąc wszystkie moony. Gracz jest bezradny. Pięciu graczy sojuszu, zdejmuje komplet moonów. Ta blokada ma zapobiec takim zagrywkom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 9 Lipca 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2018 ok juz widze, zle przeczytalem.wg mnie pomysł jest bez sensu, właśnie na tym polega gra w sojuszu, aby zapewnić sobie przewagę nad innymi rozumiem, ze brak Ci sojuszu i próbujesz sobie to zrekompensować zmianą regulaminu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dusha Napisano 9 Lipca 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2018 Nie postawił floty a już kombinuje , czyli Cykor zżera ahahahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiros Napisano 9 Lipca 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2018 ok juz widze, zle przeczytalem.wg mnie pomysł jest bez sensu, właśnie na tym polega gra w sojuszu, aby zapewnić sobie przewagę nad innymi rozumiem, ze brak Ci sojuszu i próbujesz sobie to zrekompensować zmianą regulaminu? No raczej nie na tym polega gra w sojuszu, to raczej wyglada juz na nasz polski sejm tulste zadki siedza i sie tylko objadaja.Sa takze gracze ktorzy poprostu graja sami , a na tych serwerach jest juz tak wszystko udogdnione i nie potrzebuje zasaiadac z kims do stolu, z kim nie chce, mam jeszcze wiecej powodow ale nie trzeba tego wymieniac. Drop_Shot -ma racje, duzo slabsi gracze nie maja szans sie rozwinac i dlatego jest tak malo uzytkownikow. Na poczatku WOW! wszystko zejfajnie, ale po miesiacu grania ludzie uciekaja bo ich ciagle ploszycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marshall Napisano 9 Lipca 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2018 Nie postawił floty a już kombinuje , czyli Cykor zżera ahahahah Taka prawda szuka sobie dupochronu pomysł i moze był by dobry ale nie ze 4 moonami gdzie masz 21 planettyle to mozesz sobie ustawic na zwyklym ogameTutaj max conajmniej 10 i tyle, jak juz tak bardzo chcesz sobie pupe ochronic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dusha Napisano 10 Lipca 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2018 (edytowane) No raczej nie na tym polega gra w sojuszu, to raczej wyglada juz na nasz polski sejm tulste zadki siedza i sie tylko objadaja.Sa takze gracze ktorzy poprostu graja sami , a na tych serwerach jest juz tak wszystko udogdnione i nie potrzebuje zasaiadac z kims do stolu, z kim nie chce, mam jeszcze wiecej powodow ale nie trzeba tego wymieniac. Drop_Shot -ma racje, duzo slabsi gracze nie maja szans sie rozwinac i dlatego jest tak malo uzytkownikow. Na poczatku WOW! wszystko zejfajnie, ale po miesiacu grania ludzie uciekaja bo ich ciagle ploszycie Kiros , od początku tego uniwersum jeszcze na żadnego gracza nie zrobiliśmy akcji ( ściągania moonów ) Więc nie pisz głupot ... . Drop ma na myśli siebie bo wie co go czeka jak postawi flotę za te napinki na SB ) Edytowane 10 Lipca 2018 przez Dusha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiros Napisano 10 Lipca 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2018 Dusha - nie wiem co robiliscie, nie wnikam ale mozliwosc taka jest, a sam pomysl mi sie osobiscie podoba i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dusha Napisano 10 Lipca 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2018 (edytowane) Oczywiście masz prawo do wyrażenia swojej pozytywnej opinii ) pozdrawiam , żeby już nie było spamu z mojej strony to JESTEM NA NIE P.S to może jeszcze zróbmy dla wybranych graczy takich jak "Drop" całkowity zakaż ataków ) Edytowane 10 Lipca 2018 przez Dusha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu Napisano 10 Lipca 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2018 NIE.tak wam sie w tyłkach przewraca że niedługo bedziecie chcieli limit 1 moon na tydzień. 4 moony na 24H to i tak duże udogodnienie , bo teraz żeby zdjąć wszystkie moony 1 nocy potrzeba 6 graczy a nie 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gentelman Napisano 10 Lipca 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2018 E tam ja bym wogole zrobil zakaz zdejmowania moonow. Ps DROP postaw flotę i zobaczysz czy wogole moony spadną. 4 na dobę jest idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 11 Lipca 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2018 Jest limit niszczenia moona przez jedną osobę i to według mnie wystarczy, po to jest sojusz aby właśnie przeprowadzić taką akcje niszczenia księżyców i tak samo działa w druga stronę. Ta gra polega na graniu w sojuszu a kto woli grać sam to jego wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KMueller Napisano 11 Lipca 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2018 Ta gra polega na graniu w sojuszu a kto woli grać sam to jego wybór.Weźcie Kasio/Dropa do sojuszu, i nie będzie problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi