Leon Napisano 9 Lipca 2018 Zgłoszenie Napisano 9 Lipca 2018 (edytowane) Moja propozycja jest już przynajmniej drugi raz. Proszę o blokadę niszczenia moonów.Polega ona na tym, że jeden gracz może stracic na dobę max 4 moony.Uniemożliwi to topowym sojuszom zdjęcie kompletu moonów wybranemu graczowi. Topowe sojusze nie zawsze kierują się zasadami dobrej rozgrywki, chcą pokazac swoją dominację i w czasie 5s są w stanie zdjąc wszystkie moony. Gracz jest bezradny. Bez tego gra jest pozbawiona balansu między topką a osobami, które zaczynają grę edit: próba zdjęcia piątego moona (5) kończy się komunikatem w trakcie próby wysłania GS - gracz stracił już dozwoloną ilośc moonów (!) Edytowane 9 Lipca 2018 przez Drop_Shot Cytuj
spieriz Napisano 9 Lipca 2018 Zgłoszenie Napisano 9 Lipca 2018 polecam zapoznac sie z regulaminem 2.1. Łącznie dopuszcza się 20 ataków na użytkownika oraz maksymalnie można zniszczyć 4 księżyce graczowi w ciągu 24 godzin. a komunikat jest niepotrzebny, taki gracz i tak dostanie bana i pewnie bedzie zwrot floty. swoją drogą, żadna różnica - 5 graczy x 4 moony = komplecik Cytuj
Leon Napisano 9 Lipca 2018 Autor Zgłoszenie Napisano 9 Lipca 2018 polecam zapoznac sie z regulaminem2.1. Łącznie dopuszcza się 20 ataków na użytkownika oraz maksymalnie można zniszczyć 4 księżyce graczowi w ciągu 24 godzin.a komunikat jest niepotrzebny, taki gracz i tak dostanie bana i pewnie bedzie zwrot floty.swoją drogą, żadna różnica - 5 graczy x 4 moony = komplecik polecam przezytac jeszcze raz mój post Uniemożliwi to topowym sojuszom zdjęcie kompletu moonów wybranemu graczowi. Topowe sojusze nie zawsze kierują się zasadami dobrej rozgrywki, chcą pokazac swoją dominację i w czasie 5s są w stanie zdjąc wszystkie moony. Gracz jest bezradny. Pięciu graczy sojuszu, zdejmuje komplet moonów. Ta blokada ma zapobiec takim zagrywkom Cytuj
spieriz Napisano 9 Lipca 2018 Zgłoszenie Napisano 9 Lipca 2018 ok juz widze, zle przeczytalem.wg mnie pomysł jest bez sensu, właśnie na tym polega gra w sojuszu, aby zapewnić sobie przewagę nad innymi rozumiem, ze brak Ci sojuszu i próbujesz sobie to zrekompensować zmianą regulaminu? Cytuj
Dusha Napisano 9 Lipca 2018 Zgłoszenie Napisano 9 Lipca 2018 Nie postawił floty a już kombinuje , czyli Cykor zżera ahahahah Cytuj
kiros Napisano 9 Lipca 2018 Zgłoszenie Napisano 9 Lipca 2018 ok juz widze, zle przeczytalem.wg mnie pomysł jest bez sensu, właśnie na tym polega gra w sojuszu, aby zapewnić sobie przewagę nad innymi rozumiem, ze brak Ci sojuszu i próbujesz sobie to zrekompensować zmianą regulaminu? No raczej nie na tym polega gra w sojuszu, to raczej wyglada juz na nasz polski sejm tulste zadki siedza i sie tylko objadaja.Sa takze gracze ktorzy poprostu graja sami , a na tych serwerach jest juz tak wszystko udogdnione i nie potrzebuje zasaiadac z kims do stolu, z kim nie chce, mam jeszcze wiecej powodow ale nie trzeba tego wymieniac. Drop_Shot -ma racje, duzo slabsi gracze nie maja szans sie rozwinac i dlatego jest tak malo uzytkownikow. Na poczatku WOW! wszystko zejfajnie, ale po miesiacu grania ludzie uciekaja bo ich ciagle ploszycie Cytuj
marshall Napisano 9 Lipca 2018 Zgłoszenie Napisano 9 Lipca 2018 Nie postawił floty a już kombinuje , czyli Cykor zżera ahahahah Taka prawda szuka sobie dupochronu pomysł i moze był by dobry ale nie ze 4 moonami gdzie masz 21 planettyle to mozesz sobie ustawic na zwyklym ogameTutaj max conajmniej 10 i tyle, jak juz tak bardzo chcesz sobie pupe ochronic Cytuj
Dusha Napisano 10 Lipca 2018 Zgłoszenie Napisano 10 Lipca 2018 (edytowane) No raczej nie na tym polega gra w sojuszu, to raczej wyglada juz na nasz polski sejm tulste zadki siedza i sie tylko objadaja.Sa takze gracze ktorzy poprostu graja sami , a na tych serwerach jest juz tak wszystko udogdnione i nie potrzebuje zasaiadac z kims do stolu, z kim nie chce, mam jeszcze wiecej powodow ale nie trzeba tego wymieniac. Drop_Shot -ma racje, duzo slabsi gracze nie maja szans sie rozwinac i dlatego jest tak malo uzytkownikow. Na poczatku WOW! wszystko zejfajnie, ale po miesiacu grania ludzie uciekaja bo ich ciagle ploszycie Kiros , od początku tego uniwersum jeszcze na żadnego gracza nie zrobiliśmy akcji ( ściągania moonów ) Więc nie pisz głupot ... . Drop ma na myśli siebie bo wie co go czeka jak postawi flotę za te napinki na SB ) Edytowane 10 Lipca 2018 przez Dusha Cytuj
kiros Napisano 10 Lipca 2018 Zgłoszenie Napisano 10 Lipca 2018 Dusha - nie wiem co robiliscie, nie wnikam ale mozliwosc taka jest, a sam pomysl mi sie osobiscie podoba i tyle Cytuj
Dusha Napisano 10 Lipca 2018 Zgłoszenie Napisano 10 Lipca 2018 (edytowane) Oczywiście masz prawo do wyrażenia swojej pozytywnej opinii ) pozdrawiam , żeby już nie było spamu z mojej strony to JESTEM NA NIE P.S to może jeszcze zróbmy dla wybranych graczy takich jak "Drop" całkowity zakaż ataków ) Edytowane 10 Lipca 2018 przez Dusha Cytuj
Winiu Napisano 10 Lipca 2018 Zgłoszenie Napisano 10 Lipca 2018 NIE.tak wam sie w tyłkach przewraca że niedługo bedziecie chcieli limit 1 moon na tydzień. 4 moony na 24H to i tak duże udogodnienie , bo teraz żeby zdjąć wszystkie moony 1 nocy potrzeba 6 graczy a nie 3. Cytuj
Gentelman Napisano 10 Lipca 2018 Zgłoszenie Napisano 10 Lipca 2018 E tam ja bym wogole zrobil zakaz zdejmowania moonow. Ps DROP postaw flotę i zobaczysz czy wogole moony spadną. 4 na dobę jest idealnie. Cytuj
Catalyst Napisano 11 Lipca 2018 Zgłoszenie Napisano 11 Lipca 2018 Jest limit niszczenia moona przez jedną osobę i to według mnie wystarczy, po to jest sojusz aby właśnie przeprowadzić taką akcje niszczenia księżyców i tak samo działa w druga stronę. Ta gra polega na graniu w sojuszu a kto woli grać sam to jego wybór. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi