spieriz Posted June 27, 2018 Report Posted June 27, 2018 (edited) Zakłady można wnosić do 28.06.2018, godzina 15:45. Typy pojedyncze i podwójne: Japonia - Polska |Senegal - Kolumbia |Anglia - Belgia |Panama - Tunezja | Zakłady specjalne: Ile będzie żółtych kartek dla obu drużyn w meczu Japonia - Polska? (Dokładny wynik - 3 punkty)Ile łącznie padnie bramek w meczu Anglia - Belgia? (Dokładny wynik - 3 punkty)Jakie drużyny zagrają o trzecie miejsce w fazie pucharowej MŚ? (Dwie poprawnie wytypowane drużyny - 5 punktów, jedna - 2 punkty) Edited June 27, 2018 by spieriz Quote
Catalyst Posted June 27, 2018 Report Posted June 27, 2018 Japonia - Polska | 1Senegal - Kolumbia | 2Anglia - Belgia | x2Panama - Tunezja | 1 Zakłady specjalne: Ile będzie żółtych kartek dla obu drużyn w meczu Japonia - Polska? (Dokładny wynik - 3 punkty) - 5 Ile łącznie padnie bramek w meczu Anglia - Belgia? (Dokładny wynik - 3 punkty) - 3Jakie drużyny zagrają o trzecie miejsce? (Dwa poprawne typy - 5 punktów, jeden poprawny - 2 punkty) Argentyna Belgia Quote
SonGoku Posted June 28, 2018 Report Posted June 28, 2018 Zaczynacie 1 ligę typera, robicie 2 czy tam 3 etapy na 5 i nie potraficie ich od kwietnia dokończyć, po czym pod koniec czerwca rozpoczynacie nową tamtą totalnie olewając..Podziękuję za taką zabawę - sami się bawcie, bo to jest żenujące co robicie. I nie interesuje mnie tłumaczenie, że "to nie ja to moi poprzednicy". Żeby nie było offtopicu, to:Japonia - Polska - 1 Quote
Ishido Posted June 28, 2018 Report Posted June 28, 2018 Japonia - Polska | 2Senegal - Kolumbia | 2Anglia - Belgia | 1Panama - Tunezja | 1 Zakłady specjalne:Ile będzie żółtych kartek dla obu drużyn w meczu Japonia - Polska? (Dokładny wynik - 3 punkty) - 3Ile łącznie padnie bramek w meczu Anglia - Belgia? (Dokładny wynik - 3 punkty) - 4Jakie drużyny zagrają o trzecie miejsce? (Dwa poprawne typy - 5 punktów, jeden poprawny - 2 punkty) Belgia Argentyna Wiem, że czas był do 15:35, ale miałem problem z aktywacją konta na forum. Swoje Typy wysłałem do Herhora na pm przed godziną 15:35, więc może potwierdzić, że nic nie kombinowałem Quote
Recommended Posts