Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Zakłady można wnosić do 28.06.2018, godzina 15:45.

Typy pojedyncze i podwójne:

Japonia - Polska |

Senegal - Kolumbia |

Anglia - Belgia |

Panama - Tunezja |

Zakłady specjalne:

Ile będzie żółtych kartek dla obu drużyn w meczu Japonia - Polska? (Dokładny wynik - 3 punkty)

Ile łącznie padnie bramek w meczu Anglia - Belgia? (Dokładny wynik - 3 punkty)

Jakie drużyny zagrają o trzecie miejsce w fazie pucharowej MŚ? (Dwie poprawnie wytypowane drużyny - 5 punktów, jedna - 2 punkty)

Edytowane przez spieriz
Napisano

Japonia - Polska | 1

Senegal - Kolumbia | 2

Anglia - Belgia | x2

Panama - Tunezja | 1

Zakłady specjalne:

Ile będzie żółtych kartek dla obu drużyn w meczu Japonia - Polska? (Dokładny wynik - 3 punkty) -

Ile łącznie padnie bramek w meczu Anglia - Belgia? (Dokładny wynik - 3 punkty) - 3

Jakie drużyny zagrają o trzecie miejsce? (Dwa poprawne typy - 5 punktów, jeden poprawny - 2 punkty) Argentyna  Belgia

Napisano

Zaczynacie 1 ligę typera, robicie 2 czy tam 3 etapy na 5 i nie potraficie ich od kwietnia dokończyć, po czym pod koniec czerwca rozpoczynacie nową tamtą totalnie olewając..

Podziękuję za taką zabawę - sami się bawcie, bo to jest żenujące co robicie. I nie interesuje mnie tłumaczenie, że "to nie ja to moi poprzednicy".

Żeby nie było offtopicu, to:

Japonia - Polska - 1

Napisano

Japonia - Polska | 2

Senegal - Kolumbia | 2

Anglia - Belgia | 1

Panama - Tunezja | 1

Zakłady specjalne:

Ile będzie żółtych kartek dla obu drużyn w meczu Japonia - Polska? (Dokładny wynik - 3 punkty) - 3

Ile łącznie padnie bramek w meczu Anglia - Belgia? (Dokładny wynik - 3 punkty) - 4

Jakie drużyny zagrają o trzecie miejsce? (Dwa poprawne typy - 5 punktów, jeden poprawny - 2 punkty) Belgia Argentyna

Wiem, że czas był do 15:35, ale miałem problem z aktywacją konta na forum. Swoje Typy wysłałem do Herhora na pm przed godziną 15:35, więc może potwierdzić, że nic nie kombinowałem :)