Skuzi Napisano 25 Czerwca 2018 Zgłoszenie Napisano 25 Czerwca 2018 Moja odpowiedź: Po 1. Flota nie wraca (wróciła mu ) po godzinie 3 w nocy z 27/28. Nawet gdybym dał Tobie granicę błędu 3hto i tak z Twoim wyliczeniem się w niej nie mieścisz. A zatem nie ma mowy o celowym załączeniu urlopu by uchronićlecącą flotę. Co zostało sprawdzone. To jest cytat z postu herhora co do bana technicznego gracza wyder33.Kiedyś deusx w jakimś poście na forum oznajmił iż zlikwidował możliwość podglądu czasu lotu floty a zostawił jedynie możliwość sprawdzenia czy jest w locie.Czy coś zostało zmienione od tego czasu? Cytuj
Leon Napisano 25 Czerwca 2018 Zgłoszenie Napisano 25 Czerwca 2018 (edytowane) Nazwa z gry:Leonardo_VinciUniwersum:9Tlen:oddychamLokalizacjaPolskaNapisano 26 marzec 2018 - 23:09Powtarzam raz jeszcze bana dostał bo ja tak chciałem Herhor tylko go włączył a za co tłumaczyć nie musze, i nie obchodzi mnie za bardzo co komu gdzie leciało. Ban był z mojego wskazania. edit: i nie obchodzi mnie za bardzo co komu gdzie leciało. Ban był z mojego wskazania. niesamowite tłumaczenie Edytowane 25 Czerwca 2018 przez Leon Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi