Skocz do zawartości

czy masz takie samo zdanie ?  

19 użytkowników zagłosowało

1. 1. czy masz takie samo zdanie ?

• Tak
      14
    • Nie
      5
    • Nie wiem
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Od taki temat dla ludzi z ogam

Herhor to specyficzna postac ktora dorwała sie do władzy nie wiadomo jak i czemu...

tzn czemu to chodzą ploty i wszyscy wiedza jakie...

ale czy sie nadaje na te stanowisko?

wg mnie nie...

Jest to osoba która czuje wyższość nad wszystkimi, tłumaczenie jemu i podawanie argumentów nic nie daje bo on wie oczywiście lepiej, taka alfa i omega a ty jesteś dureń co nie raz podkreślał i odpiwysał ze "się nie znasz  " , albo " jak ty mało wiesz "

albo poprostu na nie wygodne tamty nie odpowiadał i znikał ;D

- a te nie wygodne pytania na sb badz w postach potrafił skasowac

Regulaminu nie zna, ma w głowie jakis wyimaginowany i sie jego trzyma :oO:

-po prostu  zachowuje sie jak by zjadł wszytkie rozumy

Masza takie samo zdanie jak ja ?

TAK/NIE

mozna tez komentowac :tancze:

Napisano (edytowane)

Jestem tego samego zdania, posiadam kilka ss gdzie jego niewiedza sięga zenitu a on dalej szedł w zaparte że wie lepiej "np z anonimowym logowaniem"

Edytowane przez Catalyst
Napisano

od siebie dorzucę jedynie sytuację, w której deusx dość dobitnie wyjaśnił w swoim poście na czym polega spam w handlarzu, a niedługo po tym treść posta nagle została zmieniona aby nie podważać decyzji Herhora, ciekawe kto miał na to wpływ ;)

i sytuacja wspomniana przez Catalysta również jest znakomitym przykładem. Przez parę dni się upierał, że nie korzysta z anonimowego logowania, mimo że nawet nebu wtedy mu powiedział, że to robi ;)

Herhor - brak Ci samokrytyki i dystansu do tego co robisz.

Napisano

tak, mam pojęcie jak wiele chciał dobrego zrobić dla tej gry, ale przeświadczenie o własnej nieomylności i podejście, że cała reszta jest nie-do-końca-inteligentna (użyłbym innego słowa ale nie chcę dostać bana) w tym nie pomaga.

brak samokrytyki, traktowanie innych jak głupszych od siebie, ignorowanie trudniejszych pytań lub udzielanie wymijających odpowiedzi, edytowanie/usuwanie niewygodnych postów oraz stosowanie metod erystycznych podczas dyskusji - to są rzeczy, które mu zarzucam.

Napisano

Nie zgodzę się z Twoim zdaniem, ale oczywiście masz prawo do niego.ja postrzegam to zupełnie inaczej, pewnie dlatego że wiadomo więcej wiem, naprawdę obiektywnie patrząc takiego człowieka tu było potrzeba, ale.....

Napisano

...ciach//

Nie ma czasu, to niech Ci odda 100% władze, albo niech zamknie ten serwis.

//Ciach....

Przecież oddanie 100% władzy jemu to to samo co upadek/zamknięcie serwera haha

Jak już to ja bym dał dużo więcej praw dla Leonardo. On jako jedyny się tu stara. Jest codziennie i przynajmniej potrafi odpowiedzieć normalnie i konkretnie na każde pytanie ;)

Napisano

No No Leo na czerwonego ha ha ha

1. to może by się ktoś zapytał czy bym chciał

2. jest dwóch i trzeciego nie trzeba

3. Co wy chcecie od Herhora swój chłop 

4. a nawet gdyby to desux i tak mi nie da

5. a poza tym to nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem ;)

Napisano

Na czerwonego powinien startować ktoś kto chociaż ciut ma pojęcie o tej grze , Herhor nie zna sie kompletnie i powinien jak najszybciej opuścić stanowisko admina.

Napisano

Jest dobry czerwony, HERHOR!

Tylko co z tego, jak deusx i tak trzyma łape na każdej decyzji. Uwierz mi że Herhor jest dobrym czowiekiem, razem z Leonerdem mają wielkie serca do tej gry i mogli by zrobić dla niej wspólnie wiele.Tylko no właśnie....co z tego.

Deusx wczoraj zaczał udawać dobrą matkę polke, i co nie zamierza karać za 3kkk dexu? od kiedy...jeszcze nie tak dawno popierał podobne decyjze Nebu, a teraz chce się wybielić i być najlepszy.

Zobacz...deusx znowu nieaktywny 24h :)

Z całym szacunkiem do Ciebie ale czy ty widzisz co piszesz? Jest dobrym człowiekiem banujac za free? Wdrazajac swój urojony w głowie regulamin?