Hejter Posted May 31, 2018 Report Posted May 31, 2018 Od taki temat dla ludzi z ogam Herhor to specyficzna postac ktora dorwała sie do władzy nie wiadomo jak i czemu...tzn czemu to chodzą ploty i wszyscy wiedza jakie... ale czy sie nadaje na te stanowisko?wg mnie nie...Jest to osoba która czuje wyższość nad wszystkimi, tłumaczenie jemu i podawanie argumentów nic nie daje bo on wie oczywiście lepiej, taka alfa i omega a ty jesteś dureń co nie raz podkreślał i odpiwysał ze "się nie znasz " , albo " jak ty mało wiesz "albo poprostu na nie wygodne tamty nie odpowiadał i znikał - a te nie wygodne pytania na sb badz w postach potrafił skasowacRegulaminu nie zna, ma w głowie jakis wyimaginowany i sie jego trzyma -po prostu zachowuje sie jak by zjadł wszytkie rozumy Masza takie samo zdanie jak ja ?TAK/NIE mozna tez komentowac Leon and Catalyst 2 Quote
Catalyst Posted May 31, 2018 Report Posted May 31, 2018 (edited) Jestem tego samego zdania, posiadam kilka ss gdzie jego niewiedza sięga zenitu a on dalej szedł w zaparte że wie lepiej "np z anonimowym logowaniem" Edited May 31, 2018 by Catalyst Quote
spieriz Posted May 31, 2018 Report Posted May 31, 2018 od siebie dorzucę jedynie sytuację, w której deusx dość dobitnie wyjaśnił w swoim poście na czym polega spam w handlarzu, a niedługo po tym treść posta nagle została zmieniona aby nie podważać decyzji Herhora, ciekawe kto miał na to wpływ i sytuacja wspomniana przez Catalysta również jest znakomitym przykładem. Przez parę dni się upierał, że nie korzysta z anonimowego logowania, mimo że nawet nebu wtedy mu powiedział, że to robi Herhor - brak Ci samokrytyki i dystansu do tego co robisz. Quote
Czartoryski Posted May 31, 2018 Report Posted May 31, 2018 Też mam złe zdanie o Herhorze, zwłaszcza w kontekscie odnoszenia sie do graczy, ale szkoda mi czasu i za mało mi zalezy żeby coś tu wiecej napisać na jego temat. Szkoda strzępic ryja po prostu Quote
Leonardo_da_Vinci Posted May 31, 2018 Report Posted May 31, 2018 A ja mam dobre zdanie i nie dlatego że jestem w teemie, to dobry człowiek chciał dużo zrobić dla gry nawet pojęcia nie macie ile ale.... Niestety jest jeszcze on.... Quote
spieriz Posted May 31, 2018 Report Posted May 31, 2018 tak, mam pojęcie jak wiele chciał dobrego zrobić dla tej gry, ale przeświadczenie o własnej nieomylności i podejście, że cała reszta jest nie-do-końca-inteligentna (użyłbym innego słowa ale nie chcę dostać bana) w tym nie pomaga. brak samokrytyki, traktowanie innych jak głupszych od siebie, ignorowanie trudniejszych pytań lub udzielanie wymijających odpowiedzi, edytowanie/usuwanie niewygodnych postów oraz stosowanie metod erystycznych podczas dyskusji - to są rzeczy, które mu zarzucam. Supreme 1 Quote
Leonardo_da_Vinci Posted May 31, 2018 Report Posted May 31, 2018 Nie zgodzę się z Twoim zdaniem, ale oczywiście masz prawo do niego.ja postrzegam to zupełnie inaczej, pewnie dlatego że wiadomo więcej wiem, naprawdę obiektywnie patrząc takiego człowieka tu było potrzeba, ale..... Quote
Winiu Posted May 31, 2018 Report Posted May 31, 2018 Była propozycja już 40tys ale deusx się ostatecznie nie zgodził Do do herhora, pokazał swoją wartość banujac mnie za nic. Quote
Hejter Posted June 7, 2018 Author Report Posted June 7, 2018 12 do 1....odrazu widać że ta osoba na tym stanowisku to totalna pomylka... Quote
Skuzi Posted June 12, 2018 Report Posted June 12, 2018 Pamiętacie jak zachowywał się LEON świeżo po rejestracji na forum? Gościu działa jako admin jakby był jego wiernym uczniem z tamtego czasu. Quote
Hejter Posted June 13, 2018 Author Report Posted June 13, 2018 Mówisz że lekko psychicznie się zachowuje ?? Quote
Hejter Posted June 13, 2018 Author Report Posted June 13, 2018 ...ciach//Nie ma czasu, to niech Ci odda 100% władze, albo niech zamknie ten serwis.//Ciach.... Przecież oddanie 100% władzy jemu to to samo co upadek/zamknięcie serwera haha Jak już to ja bym dał dużo więcej praw dla Leonardo. On jako jedyny się tu stara. Jest codziennie i przynajmniej potrafi odpowiedzieć normalnie i konkretnie na każde pytanie Quote
Gentelman Posted June 13, 2018 Report Posted June 13, 2018 Leo na czerwonego!!! Bo to co tu się dzieje ostatnio to jedna wielka kpina. Dostałem bana za powiedzenie prawdy. Ale cóż jak poprzednicy, chyba czas najwyższy z tad spi..... odejść. stabilo 1 Quote
Leonardo_da_Vinci Posted June 13, 2018 Report Posted June 13, 2018 No No Leo na czerwonego ha ha ha 1. to może by się ktoś zapytał czy bym chciał2. jest dwóch i trzeciego nie trzeba3. Co wy chcecie od Herhora swój chłop 4. a nawet gdyby to desux i tak mi nie da5. a poza tym to nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem Quote
Winiu Posted June 13, 2018 Report Posted June 13, 2018 Na czerwonego powinien startować ktoś kto chociaż ciut ma pojęcie o tej grze , Herhor nie zna sie kompletnie i powinien jak najszybciej opuścić stanowisko admina. Quote
Winiu Posted June 15, 2018 Report Posted June 15, 2018 Jest dobry czerwony, HERHOR!Tylko co z tego, jak deusx i tak trzyma łape na każdej decyzji. Uwierz mi że Herhor jest dobrym czowiekiem, razem z Leonerdem mają wielkie serca do tej gry i mogli by zrobić dla niej wspólnie wiele.Tylko no właśnie....co z tego.Deusx wczoraj zaczał udawać dobrą matkę polke, i co nie zamierza karać za 3kkk dexu? od kiedy...jeszcze nie tak dawno popierał podobne decyjze Nebu, a teraz chce się wybielić i być najlepszy. Zobacz...deusx znowu nieaktywny 24h Z całym szacunkiem do Ciebie ale czy ty widzisz co piszesz? Jest dobrym człowiekiem banujac za free? Wdrazajac swój urojony w głowie regulamin? Quote
Recommended Posts