Jump to content

czy masz takie samo zdanie ?  

19 members have voted

1. 1. czy masz takie samo zdanie ?

• Tak
      14
    • Nie
      5
    • Nie wiem
      0

Recommended Posts

Posted

Od taki temat dla ludzi z ogam

Herhor to specyficzna postac ktora dorwała sie do władzy nie wiadomo jak i czemu...

tzn czemu to chodzą ploty i wszyscy wiedza jakie...

ale czy sie nadaje na te stanowisko?

wg mnie nie...

Jest to osoba która czuje wyższość nad wszystkimi, tłumaczenie jemu i podawanie argumentów nic nie daje bo on wie oczywiście lepiej, taka alfa i omega a ty jesteś dureń co nie raz podkreślał i odpiwysał ze "się nie znasz  " , albo " jak ty mało wiesz "

albo poprostu na nie wygodne tamty nie odpowiadał i znikał ;D

- a te nie wygodne pytania na sb badz w postach potrafił skasowac

Regulaminu nie zna, ma w głowie jakis wyimaginowany i sie jego trzyma :oO:

-po prostu  zachowuje sie jak by zjadł wszytkie rozumy

Masza takie samo zdanie jak ja ?

TAK/NIE

mozna tez komentowac :tancze:

Posted (edited)

Jestem tego samego zdania, posiadam kilka ss gdzie jego niewiedza sięga zenitu a on dalej szedł w zaparte że wie lepiej "np z anonimowym logowaniem"

Edited by Catalyst
Posted

od siebie dorzucę jedynie sytuację, w której deusx dość dobitnie wyjaśnił w swoim poście na czym polega spam w handlarzu, a niedługo po tym treść posta nagle została zmieniona aby nie podważać decyzji Herhora, ciekawe kto miał na to wpływ ;)

i sytuacja wspomniana przez Catalysta również jest znakomitym przykładem. Przez parę dni się upierał, że nie korzysta z anonimowego logowania, mimo że nawet nebu wtedy mu powiedział, że to robi ;)

Herhor - brak Ci samokrytyki i dystansu do tego co robisz.

Posted

tak, mam pojęcie jak wiele chciał dobrego zrobić dla tej gry, ale przeświadczenie o własnej nieomylności i podejście, że cała reszta jest nie-do-końca-inteligentna (użyłbym innego słowa ale nie chcę dostać bana) w tym nie pomaga.

brak samokrytyki, traktowanie innych jak głupszych od siebie, ignorowanie trudniejszych pytań lub udzielanie wymijających odpowiedzi, edytowanie/usuwanie niewygodnych postów oraz stosowanie metod erystycznych podczas dyskusji - to są rzeczy, które mu zarzucam.

Posted

Nie zgodzę się z Twoim zdaniem, ale oczywiście masz prawo do niego.ja postrzegam to zupełnie inaczej, pewnie dlatego że wiadomo więcej wiem, naprawdę obiektywnie patrząc takiego człowieka tu było potrzeba, ale.....

Posted

Była propozycja już 40tys ale deusx się ostatecznie nie zgodził :)

Do do herhora, pokazał swoją wartość banujac mnie za nic.

Posted

...ciach//

Nie ma czasu, to niech Ci odda 100% władze, albo niech zamknie ten serwis.

//Ciach....

Przecież oddanie 100% władzy jemu to to samo co upadek/zamknięcie serwera haha

Jak już to ja bym dał dużo więcej praw dla Leonardo. On jako jedyny się tu stara. Jest codziennie i przynajmniej potrafi odpowiedzieć normalnie i konkretnie na każde pytanie ;)

Posted

No No Leo na czerwonego ha ha ha

1. to może by się ktoś zapytał czy bym chciał

2. jest dwóch i trzeciego nie trzeba

3. Co wy chcecie od Herhora swój chłop 

4. a nawet gdyby to desux i tak mi nie da

5. a poza tym to nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem ;)

Posted

Na czerwonego powinien startować ktoś kto chociaż ciut ma pojęcie o tej grze , Herhor nie zna sie kompletnie i powinien jak najszybciej opuścić stanowisko admina.

Posted

Jest dobry czerwony, HERHOR!

Tylko co z tego, jak deusx i tak trzyma łape na każdej decyzji. Uwierz mi że Herhor jest dobrym czowiekiem, razem z Leonerdem mają wielkie serca do tej gry i mogli by zrobić dla niej wspólnie wiele.Tylko no właśnie....co z tego.

Deusx wczoraj zaczał udawać dobrą matkę polke, i co nie zamierza karać za 3kkk dexu? od kiedy...jeszcze nie tak dawno popierał podobne decyjze Nebu, a teraz chce się wybielić i być najlepszy.

Zobacz...deusx znowu nieaktywny 24h :)

Z całym szacunkiem do Ciebie ale czy ty widzisz co piszesz? Jest dobrym człowiekiem banujac za free? Wdrazajac swój urojony w głowie regulamin?