kamtor Napisano 13 Maja 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2018 Witam,nie wiem czy pomysl juz był zglaszany, ale ułatwieniem byłoby kiedy surowce do rozbudowy mogły by byc brane z automatu z banku i automatycznie przeliczanie np. z deuteru.z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dusha Napisano 17 Maja 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2018 Nie licz na to , każde ułatwienia w grze dla graczy są odrazu odrzucane . Szkoda Twojego zachodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catalyst Napisano 18 Maja 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2018 Witam,nie wiem czy pomysl juz był zglaszany, ale ułatwieniem byłoby kiedy surowce do rozbudowy mogły by byc brane z automatu z banku i automatycznie przeliczanie np. z deuteru.zI najlepiej jakby gra sama za nas wysyłała flotę na fs i wpłacała surowce do banku. Jaki sens ma twój pomysł?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skuzi Napisano 18 Maja 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2018 Jak już kiedyś zauważyłem w grze mamy tylko jeden Surowiec że względu na nieograniczonego handlarza. Przy aktualnym systemie jest to dobra propozycja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi