kamtor Posted May 13, 2018 Report Posted May 13, 2018 Witam,nie wiem czy pomysl juz był zglaszany, ale ułatwieniem byłoby kiedy surowce do rozbudowy mogły by byc brane z automatu z banku i automatycznie przeliczanie np. z deuteru.z Quote
Dusha Posted May 17, 2018 Report Posted May 17, 2018 Nie licz na to , każde ułatwienia w grze dla graczy są odrazu odrzucane . Szkoda Twojego zachodu Quote
Catalyst Posted May 18, 2018 Report Posted May 18, 2018 Witam,nie wiem czy pomysl juz był zglaszany, ale ułatwieniem byłoby kiedy surowce do rozbudowy mogły by byc brane z automatu z banku i automatycznie przeliczanie np. z deuteru.zI najlepiej jakby gra sama za nas wysyłała flotę na fs i wpłacała surowce do banku. Jaki sens ma twój pomysł?? Quote
Skuzi Posted May 18, 2018 Report Posted May 18, 2018 Jak już kiedyś zauważyłem w grze mamy tylko jeden Surowiec że względu na nieograniczonego handlarza. Przy aktualnym systemie jest to dobra propozycja. Quote
Recommended Posts