kamtor Napisano 13 Maja 2018 Zgłoszenie Napisano 13 Maja 2018 Witam,nie wiem czy pomysl juz był zglaszany, ale ułatwieniem byłoby kiedy surowce do rozbudowy mogły by byc brane z automatu z banku i automatycznie przeliczanie np. z deuteru.z Cytuj
Dusha Napisano 17 Maja 2018 Zgłoszenie Napisano 17 Maja 2018 Nie licz na to , każde ułatwienia w grze dla graczy są odrazu odrzucane . Szkoda Twojego zachodu Cytuj
Catalyst Napisano 18 Maja 2018 Zgłoszenie Napisano 18 Maja 2018 W dniu 13.05.2018 o 17:29, kamtor napisał: Witam,nie wiem czy pomysl juz był zglaszany, ale ułatwieniem byłoby kiedy surowce do rozbudowy mogły by byc brane z automatu z banku i automatycznie przeliczanie np. z deuteru.zI najlepiej jakby gra sama za nas wysyłała flotę na fs i wpłacała surowce do banku. Jaki sens ma twój pomysł?? Cytuj
Skuzi Napisano 18 Maja 2018 Zgłoszenie Napisano 18 Maja 2018 Jak już kiedyś zauważyłem w grze mamy tylko jeden Surowiec że względu na nieograniczonego handlarza. Przy aktualnym systemie jest to dobra propozycja. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi