Jump to content

Push Giełda

mg4

Recommended Posts

Dron

Push Giełda + Zwrot Deuteru  

Herhor

blokada na 4 dni ;/ za nie umyślną transakcję nie wiedziałem o tego typu zakazie ...bardzo proszę o zmniejszenie blokady lub jej zdjęcie.

04-22 12:39:20 +0200

Drop SYS: ADMIN -

Dron sprzedał 3.000 jednostek trytu za 1.500.000.000.000 (500.000.000) odbiorca: heniek1979

Obaj zbanowani za push?

Nie przekroczyli dozwolonego limitu:

1. Maksymalny transport wysłany do użytkownika nie może przekraczać 3.000.000.000.000 deuteru (stosując przelicznik M/K/D - 4/2/1) na dobę.

-----------------------------------------------------

Otrzymaliście blokadę kont na podstawie:

§4 Push pkt.6 regulaminu

6. Transakcję trytu, których cena jest mniejsza lub większa niż 20% ceny średniej z ostatnich 15-tu transakcji, będą uznane za PUSH!

Tutaj push w sensie przekroczenia limitu transportu 3kkkk, między graczami, nie ma nic wspólnego z podniesieniem ceny w handlarzu, której dokonaliście niezgodnie z powyższym regulaminem.

Po przeanalizowaniu zaistniałej sytuacji, Administracja serwisu blokadę kont podtrzymuje oraz nakazuje po czasie blokady kont, w ciągu 24 godzin, zwrot Trytu oraz Deuteru w tej samej ilości oraz cenie, po przez Giełdę.

Administratorzy serwisu

Deusx & Herhor

dł blokady jest nie adekwatna do złamanych zasad określonych w reg.

§3 Push
Wszelkiego rodzaju PUSH mieszczący się w przedziale o wartości 3.000.000.000.000 – 30.000.000.000.000 jednostek deuteru – 3 dni oba konta 

Dron sprzedał 3.000 jednostek trytu za 1.500.000.000.000 (500.000.000) odbiorca: heniek1979

wiec proszę o zwrot surowców za to ze ktos zle potrafi sprzedawac jest na aukcji tryt wiec go kupiłem a ze przelicznik mówi co innego to juz nawet nie ma co sie odwołac skoncze BANA ale proszę zabrać tryt z mojego konta i wróćić surowce bedzie najlepsze wyjscie zeby nie siać nieporozumienia w grze . DAĆ BANA TEMU CO WYSTAWIŁ TRYT  a po drugie jaki jest przelicznik zakupu na tryt?? bo handel owszem 3,2,1 i odwrotnie wiec w czym problem tkwi ?? BRAK WYMIENIIKA TRYTU JA STWIERDZAM i nie było by problemu z tym POZDRAWIAM