kiros Napisano 15 Kwietnia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2018 Witam,kiedys gralem na czyms z podobnym silnikiem do Ogam(nie pamietam nazwy), ludzie tam mieli calkiem swietny pomysl i wrzucili Boty na konta (i)(iI) ktore powoli sie same rozwijaly, a gracze mieli wiecej korzysci/radosci z grania no i Galaktyki byly zapelnione. Kto z was podczas farmienia przeskanowal 100 ukladow albo i wiecej i nie znalazl nic zeby wyslac swoje transportery? w dodatku oczoplasy od przewijania raportow szpiegowski i tylko metal:8.000.000 krysztal: 8000.000 deuter:8.000.000Nie mowie o tym zeby te boty tylko w Eko sie rozwijaly, ale tez rowno-proporcjonalnie w obrone czy tam inne rzeczy, niewiem warto byloby o moim pomysle podyskutowac. Moze inni maja jakas wizje co do mojego pomyslu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gentelman Napisano 15 Kwietnia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2018 Jestem zaa,pomysł świetny, tylko Ciekawe czy admini to zaakceptują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu Napisano 15 Kwietnia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2018 A te boty będą mogły też kupować astaty? Nie przejdzie twój pomysł, niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiros Napisano 15 Kwietnia 2018 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2018 (edytowane) A te boty będą mogły też kupować astaty? Nie przejdzie twój pomysł, niestety.Myslalem raczej, ze gdyby sie to udalo to ponegocjowalbym z Adminami zeby kilka Botow mnie Pushowalo dlaczego od razu na NIE? podtrzymalo by to zycie w calym Uniwersum, wielu tylko z was lata w kolo i chce rozwalic jak najwiecej i jak najszybciej, co za tym idzie? Masowa zaglada, widac to w kazdej galaktyce nie chce liczyc tutaj w procentach ale pozwole sobie stwierdzic ze jest takich kont ponad polowa. Wielu nawet nie rozwinelo sie do stopnia miernego z tego co widze w RS, moim zdaniem podtrzymalo by to przy zyciu wielu slabszych graczy, ktorzy mogli by sie rozwinac dalej i nie odstraszali sie gdy ich ktos nawiedzi raz lub dwa razy w tygodniu, bo sami mogli by sie na czyms odbic. Tylko taki maly pomysl. Pozdrawiam Edytowane 15 Kwietnia 2018 przez kiros Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szalejownik Napisano 16 Kwietnia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2018 Pomysł ciekawy aczkolwiek pytanie jak to wygląda od strony technicznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gut Napisano 16 Kwietnia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2018 Jak najbardziej za, grałem nie dawno na serwerze który miał ekoboty i wszytko działało jak należny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 16 Kwietnia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2018 Na razie nie jesteśmy w stanie odpowiedzieć na to pytanie, wstępnie ja nie jestem za tym, aby grało jakieś boty lecz prawdziwi gracze, których będziemy pozyskiwać i w najbliższym czasie przybędzie ich sporo. Poza tym mamy podniesione wydobycie do 50% graczy nieaktywnych bez względu na energię(to takie jakby ekoboty właśnie) i przewidujemy w najbliższym czasie również sporo eventów, dzięki którym gra będzie ciekawsza i "prawdziwa", bo gra z robotami jaki ma sens (poza darmowymi surowcami)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiros Napisano 16 Kwietnia 2018 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2018 (edytowane) Na razie nie jesteśmy w stanie odpowiedzieć na to pytanie, wstępnie ja nie jestem za tym, aby grało jakieś boty lecz prawdziwi gracze, których będziemy pozyskiwać i w najbliższym czasie przybędzie ich sporo. Poza tym mamy podniesione wydobycie do 50% graczy nieaktywnych bez względu na energię(to takie jakby ekoboty właśnie) i przewidujemy w najbliższym czasie również sporo eventów, dzięki którym gra będzie ciekawsza i "prawdziwa", bo gra z robotami jaki ma sens (poza darmowymi surono fajnie by bylo gdyby kilkaset graczy sie znalazlo jeszcze na tym uni Edytowane 16 Kwietnia 2018 przez kiros Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi