Mekian Napisano 26 Marca 2018 Zgłoszenie Napisano 26 Marca 2018 Nasz nick: Lucyfer, Kapa, SKalpelTreść blokady: PUSH SOJUSZOWY NR2Nick SGO, który nałożył bana: HerhorSzczegółowy opis sytuacji, charakteru bana:Wiec tak przejde do tego co ja wiem , gdy rano chcialem wejsc an gre zobaczyc co sie dzieje zauwazylem informacje ze mam bana i sojusznicy, moje zdziwienie bylo tak duzo ze nie wiedzialem za co dopoki nie przeczytalem ze uczestniczylem w pushu , pytam sie jakim cudem gdy wczoraj ostatni raz bylem o 21 na grze i wyslalem fsa i tyle , a konto o ktore niby uczestniczylo w pushu zostal ooddane 14 marca wiec nawet bylo jeszcze na tzw urlopie za bana , zgodz esie ze bylo powiazanie ip z 7 marca powniewaz wtedy zglaszalem jedno ip ,ale gdy zostal ban nalozony do 14 marca , konto zostalo oddane zeby moje konto nie mialo problemow w przyszlosci , stwierdzam ze mozna sprawdzic wczorajszy atak z jakiego ip byl wykonany a z jakiego ip ja wyslalem fsa wczoraj i bedzie widac roznice , co za tym idzie moi sojusznicy ucierpieli , poniewaz tylko sojusznik bronil sojusznika przed strata moona , prosze o jeszcze raz dokladna analize tej sytuacji gdyz nie jestesmy tutaj winni , mam honor i gdybym byl winny potrafilbym zaakceptowac swoja wine ale tutaj jej nie widze Pozdrawiam Cytuj
Herhor Napisano 26 Marca 2018 Zgłoszenie Napisano 26 Marca 2018 Kianu26.03.2018 Lucyfer26.03.2018 mamy jedno ip a mieszkamy w tym samym domu a spodobala m sie gra jak widzialam u lucyfera wiec przejelam konto pococito i mam zamiar grac eco 89.xxx.xxx.78 07/03/2018 19:47:46 Lucyfer26.03.2018 Kianu26.03.2018 zglaszam gre z 1 ip jeden dom jedno ip 89.xxx.xxx.78 07/03/2018 19:50:35 Po dzisiejszym dokładnym sprawdzeniu Logowań konta Kianu, kapa atakuje z konta kianu konto Skalpel: http://forum.ogam.online/topic/21981-kianu-vs-kapa-skalpelhunters162000000/ Oddając konto komuś innemu po wcześniejszym zgłoszeniu gry z jednego IP bez powiadomienia operatora, prowadzi do tego typu konsekwencji. Cytuj
Mekian Napisano 26 Marca 2018 Autor Zgłoszenie Napisano 26 Marca 2018 to zalozmy ze jest tak jak mowisz to czemu ja mam bana skoro udzialu nie bralem ? Cytuj
Herhor Napisano 26 Marca 2018 Zgłoszenie Napisano 26 Marca 2018 Dlaczego nie zgłosiłeś oddania konta, które wcześniej zakupiłeś po przez SMS? Cytuj
Mekian Napisano 26 Marca 2018 Autor Zgłoszenie Napisano 26 Marca 2018 stwierdzilem ze jak oddalem to bedzie inne ip i bedzie widac ze ktos inny gra Cytuj
Herhor Napisano 26 Marca 2018 Zgłoszenie Napisano 26 Marca 2018 Ok wyjaśniłeś. Ściągam Ci blokadę konta. Usuwam również z U10 Twoje zgłoszenie gry z jednego IP. Lecz na przyszłość proszę abyś uważał co robisz, abyśmy znów nie spotykali się przy odwołaniu. Temat uważam za zamknięty. Pozdrawiam Cytuj
koles Napisano 26 Marca 2018 Zgłoszenie Napisano 26 Marca 2018 a co ja mom wspolnego z kontem Kianiu? skoro sie wyjasnilo to chyba kazdy ma dostac odbanowanie? spr dobrze jeszcze raz ip bo niemam nic wspolnego z Kianiu . Spr i pokaz to tu jak mozesz Ok wyjaśniłeś. Ściągam Ci blokadę konta. Usuwam również z U10 Twoje zgłoszenie gry z jednego IP.Lecz na przyszłość proszę abyś uważał co robisz, abyśmy znów nie spotykali się przy odwołaniu. Temat uważam za zamknięty. Pozdrawiam Cytuj
Herhor Napisano 26 Marca 2018 Zgłoszenie Napisano 26 Marca 2018 a co ja mom wspolnego z kontem Kianiu? skoro sie wyjasnilo to chyba kazdy ma dostac odbanowanie? spr dobrze jeszcze raz ip bo niemam nic wspolnego z Kianiu . Spr i pokaz to tu jak mozesz Wyjaśnienie sprawy przez Mekian dotyczy was wszystkich. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi