Supreme Napisano 11 Marca 2018 Zgłoszenie Napisano 11 Marca 2018 Nasz nick: PrawdziwySupremeTreść blokady: Drugie ostrzeżenie. Niezgłoszona gra z 1 IPNick SGO, który nałożył bana: HerhorSzczegółowy opis sytuacji, charakteru bana: Konto zakupione poprzez usługę Przejęcia konta. Blokada nałożona za konflikt IP nowego konta i starego konta do przeglądania statystyk (nick Supreme), a następnie za założenie ponownie konta do przeglądania statystyk (nick kdkodskddms) blokada przedłużona o kolejne 2 dni do dnia 13.03.2018. Stare konto jak i nowe, założone w celu przeglądania statystyk nadają się do kasacji (Supreme i kdkodskddms) Cytuj
Herhor Napisano 11 Marca 2018 Zgłoszenie Napisano 11 Marca 2018 Nie jesteś nowym graczem na tym serwerze abyś się nie orientował, że gracz może posiadać tylko jedno konto na danym Uniwersum: §2 Konta2. Użytkownik może posiadać wyłącznie jedno konto na danym uniwersum.3. Jeden użytkownik może grać tylko na jednym koncie na danym uniwersum. Bez względu na powyższe - uznałem, że z Twojej strony nie została zgłoszona gra z 1 IP. Za ca należy sięblokada konta:Niezgłoszona gra z jednego IP - 1 dzień Mimo pouczenia Ciebie przez graczy na SB, nie zrobiłeś odwołania od blokady, chociaż miałeś na to czas.Wolałeś założyć konto Nr. 3W związku z powyższym zmieniłem tryb blokady, na 3 dni. Ponadto, nie śmiem nawet pouczyć starego gracza jak w takich sytuacjach należy się zachować.Nadmienię tylko, że dalsze próby zakładania kont/a, skończą się na Multi. Pozdrawiam Cytuj
Supreme Napisano 11 Marca 2018 Autor Zgłoszenie Napisano 11 Marca 2018 (edytowane) Dobrze, więc poucz "starego gracza" i napisz mi jak mam się zachować w sytuacji przejęcia konta, jeśli stare (nadmienię, że służące jedynie do przeglądu statystyk) konto nadaje się do kasacji. Abstrahując już od samego kolidowania opcji przejęcia konta z regulaminem, ze względu na swoją niejasność, nie po to płacę za nowo przejęte konto, aby grać na starym, ale z drugiej strony muszę coś z nim zrobić, nieprawdaż? Nadal podtrzymuję o zdjęcie blokady, a także modyfikację regulaminu. Pozdrawiam Edytowane 11 Marca 2018 przez Supreme Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi