Winiu Napisano 5 Marca 2018 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2018 nebu , tutaj jesteś w błędzie, nie posiadam zadnego vpn, jak mówię, mam tylko operę ze sklepu tę wersję którą Ci napisałem. NIC innego nie posiadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imper Napisano 5 Marca 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2018 To prawda konto imper należy do mnie i nie jest to żadne multi z Winiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imper Napisano 5 Marca 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2018 To prawda konto imper należy do mnie i nie jest to żadne multi z Winiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu Napisano 5 Marca 2018 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2018 @Imper , załóż sobię nowe konto, w parę dni wrócisz do swojego TOP , Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herhor Napisano 5 Marca 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2018 To prawda konto imper należy do mnie i nie jest to żadne multi z Winiu Imper, Nebu napisał to raz a ja powtórzę za nim: Wyłącz aplikację opera vpn a dowiemy się, jaki operator dostarcza Ci neta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu Napisano 5 Marca 2018 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2018 imper , odinstaluj operę , i zaloguj się na forum przez inną przeglądarkę, sprawdzą sobie twoje IP. PS: Odinstalowałem operę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imper Napisano 5 Marca 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2018 Jestem na formum nie poprzez opere Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imper Napisano 5 Marca 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2018 Jak wrócę do domu to zaloguje sie z domu z innego IP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imper Napisano 5 Marca 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2018 To są jedyni operatorzy z których sie loguje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imper Napisano 5 Marca 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2018 Teraz Zalogowalem sie z domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 6 Marca 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2018 Przecież już nawet po samej stylistyce i tonie rozmowy widać, że piszę jedna i ta sama osoba. Przestawiliśmy dowody jednak ja dalej nie widzę żadnego argumentu, który by przeczył naszej blokadzie. Przeciwnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu Napisano 6 Marca 2018 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2018 Żaden administrator nie odniósł się do moich podpunktow.Deusx, wszystko z Tobą w porządku? Masz IP, na forum moje i Impera, sprawdź zanim napiszesz że to jedna osoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu Napisano 9 Marca 2018 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2018 Witam, kiedy ostateczna odpowiedź administratora? Czy doczekam się opublikowania wszystkich logów? Chyba mam do tego prawo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imper Napisano 9 Marca 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2018 Oczywiście z mojej strony serdeczna prośba o to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 9 Marca 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2018 IP można sobie zmienić. Analizując powiązane IP na obu kontach, podobne pory logowań w tych samych "krajach", czyli USA, Anglia, Polska, telefoniczna(czemu raz używałeś opery raz nie?), może to hotstop nie wiem, ale sieć telefoniczna była używana też na obu kontach.Podobny styl pisma obu konta na forum tylko potwierdza moją pierwszą decyzję. Konta pozostają zablokowane za multi.Możesz się odwołać ostatecznie jeszcze mailowo, jeżeli uważasz, że ban jest niesłuszny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi