Winiu Posted March 1, 2018 Report Posted March 1, 2018 Wielu sądzi podobnie jak ja, że Herhor zmienił się gdy został administratorem. Wg mnie, gdy był graczem jak ja był zupełnie inny, teraz zachowuję się podobnie jak nasz główny czerwony, wielkie tajemnice,wielkie plany a jak zwykle nic z tego nie będzie. Quote
Leonardo_da_Vinci Posted March 1, 2018 Report Posted March 1, 2018 Herhor jest spoko Swój chłop, przynajmniej interesuje się grą. Miałem okazję z nim rozmawiać parę razy nawet i mogę stwierdzić że takiego kogoś tu brakowało. A czy się zmienił ?? dostając kolor musisz się trochę zmienić w stosunku do graczy po prostu nie masz wyjścia bo w przeciwnym wypadku na głowę Ci wejdą. A na to admin sobie pozwolić nie może. Supreme and Herhor 2 Quote
Winiu Posted March 1, 2018 Author Report Posted March 1, 2018 Nie twierdzę że nie jest spoko, jest spoko dla mnie też, ale nie zmienia to faktu że stał sie bardziej tajemniczy Quote
Herhor Posted March 1, 2018 Report Posted March 1, 2018 Cieszę się, że powstał taki temat na forum lecz uważam, że powinien być bardziej sprecyzowany, czego ta zmiana, tak naprawdę ma dotyczyć?W jakim sensie, Herhor się zmienił?Proszę temat - dawcę o sprecyzowanie pytania w ankiecie, będzie bardziej treściwiej i zrozumiale. Pozdrawiam serdecznie. Quote
Recommended Posts