marshall Napisano 26 Lutego 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2018 Czemu cena 5 pakietu pol w sklepie podrozała az 5x ? i czemu nikt nie raczył tego poinformowacz tego co wiem to w regulaminie jest taka wzmianka ze admin o kazdej zmianie powinien najpierw nas powiadomic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KMueller Napisano 26 Lutego 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2018 (edytowane) Pakiet 5 pól do planety 1 astat Universum 7 - właśnie zakupione i jest OK. Edytowane 26 Lutego 2018 przez KMüller Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marshall Napisano 26 Lutego 2018 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2018 To czemu na u10 jest ??Pakiet 5 pól do planety 5 astatówKup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOCZAR Napisano 26 Lutego 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2018 Może dlatego że wszelkie zmiany miały dotyczyć tylko u 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nebu Napisano 26 Lutego 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2018 Marshall jesli masz problem to napisz reklamację. § 5 Reklamacje1. Wszelkie reklamację ze świadczonych usług ogólnych lub opcjonalnych można złożyć elektronicznie na adres: pomoc@ogam.online2. Warunkiem reklamacji jest nieprawidłowe świadczenie usług przez Właściciela bądź nieprawidłowe działanie systemów teleinformatycznych, które uniemożliwią poprawne korzystanie z usług.3. Reklamacja powinna zawierać wszystkie informację dot. nieprawidłowego świadczenie usługi, jakiej usługi reklamacja dotyczy i co jest powodem reklamacji.4. Reklamacja będzie rozpatrzona w termie do 3 dni roboczych od daty otrzymania wiadomości e-mail od Użytkowania. Jesli przy otwarciu uni10 ceny były wyższe to zakładając konto zaakceptowales regulamin i tym samym cennik uslug i pakietów. Jesli zmiana zaszla już po otwarciu uni10 to napisz reklamację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marshall Napisano 26 Lutego 2018 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2018 Nebu a co mi da ta reklamacja ? Bo wątpię że ktoś wogle tym by się zajął. Bardziej liczę na wytłumaczenie czemu nagle z dnia na dzień podrożało 5x ? Błąd ? Czy może specjalne działanie ? Poprostu zaczynając grę na u10 miałem swoją koncepcję co do planet i teraz legła ona w grupach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herhor Napisano 26 Lutego 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2018 Nebu a co mi da ta reklamacja ? Bo wątpię że ktoś wogle tym by się zajął. Bardziej liczę na wytłumaczenie czemu nagle z dnia na dzień podrożało 5x ? Błąd ? Czy może specjalne działanie ? Poprostu zaczynając grę na u10 miałem swoją koncepcję co do planet i teraz legła ona w grupach... Z całym szacunkiem do Ciebie Marshall odpowiem, że najgorsze w życiu są nasze przyzwyczajenia. Właśnie za nie, płacimy nie raz ogromną cenę. Po prostu, idziemy na przysłowiowy paradoks przeszłości, nie patrząc pod nogi.A od konsekwencji, nikt nas nie zwolni. Ponadto na SB wytłumaczyłem oraz przeprosiłem, za zaniedbanie w powiadomieniu o zmianie, ze strony Administracji serwera. Przepraszam oficjalnie po raz kolejny, wszystkich użytkowników tego serwera, za wprowadzone zmiany bez wcześniejszego powiadomienia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leon Napisano 2 Kwietnia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2018 (edytowane) Strzał w kolano z tym podniesieniem ceny pakietu za pola.Wspomnę pewną rzecz: http://forum.ogam.online/topic/9772-limit-pakietów-pól-do-planety-sklep/?p=76304 Tam sa wyliczenia, że warto było kolonizowac zimne planety, bo pakiet 5 pól kosztował jeden astat. Po zmianie nie warto, bo koszt uzyskania podstawowych pól dla wykonania zadania kosztuje dwa sms'9 - czyli 10pln x 20 planet to daje 200pln za same pola do planet. Bardzo źle sie tu zaczyna dziac. Bardzo źle edit: Podniesienie ceny za pola powoduje kompletnie nieopłacalne kolonizowanie planet na poz. 13-15 a tym samym zaburza balans gry Proszę o uzasadnienie wzrostu kosztów za 1 pakiet 5 pola do planety Edytowane 2 Kwietnia 2018 przez ShotDroop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi