Attryda Posted February 21, 2018 Report Share Posted February 21, 2018 Nasz nick: attryda, kszysiuTreść blokady: Multi 1/2 do wyjaśnienia, Multi 2/2 do wyjaśnieniaNick SGO, który nałożył bana: MaximinusSzczegółowy opis sytuacji, charakteru bana: Zwraca się z uprzejmą prośbą o dowołanie Bana. Z mojej strony to wygląda tak.W chwili gdy do gry dołączył mchybo napisałem o grze z jednego IP i wysłałem taką informację.Parę minut później w grze zarejestrował się kszysiu i w tym wypadku ponownie poinformowałem o grze z jednego IP wpisując mchybo i kszysiu. Po paru godzinach dostałem 2 wiadomości. 1 mówiła że wystarczy jeden raz zgłosić a druga mówiła o warunkach gry kilku osób z jednego IP.W moim mniemaniu drugie poinformowanie o graniu z jednego IP zostało przez przypadek przeoczone (co nie jest niczyją winą, jeśli tak w istocie było). Jeżeli jednak to wynika z mojej winy to z góry przepraszam i obiecuję poprawę.Z tego co pamiętam te wiadomości jeszcze powinny być w mojej skrzynce.Gramy z jednego IP gdyż pracujemy razem. Chciałbym dodać ze jest chyba możliwość sprawdzenia że były sytuacje gdzie ja i kszysiu byliśmy zalogowani w tym samym czasie jednakże z innego IP.Jeśli potrzebne są dalsze informację z chęcią ich udzielę. Z góry dziękuje za rozpatrzenie sprawy.attryda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herhor Posted February 21, 2018 Report Share Posted February 21, 2018 Dobry wieczór Panu, tak jak zaznaczyłem w blokadzie konta "do wyjaśnienia" uważam powyższe wyjaśnienie za wystarczające.Proszę jednak o zachowanie szczególnej ostrożności, zgodnie z zasadami przyjętymi w zgłoszonej grze z jednego IP.Konta zostaną odblokowane. Życzę miłej i owocnej gry oraz pozdrawiam serdecznie. Herhor SGO Uni 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attryda Posted February 22, 2018 Author Report Share Posted February 22, 2018 Najmocniej dziękuje i przepraszam za kłopot.Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herhor Posted February 22, 2018 Report Share Posted February 22, 2018 Sprawę uważam za załatwioną a temat zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts