Attryda Napisano 21 Lutego 2018 Zgłoszenie Napisano 21 Lutego 2018 Nasz nick: attryda, kszysiuTreść blokady: Multi 1/2 do wyjaśnienia, Multi 2/2 do wyjaśnieniaNick SGO, który nałożył bana: MaximinusSzczegółowy opis sytuacji, charakteru bana: Zwraca się z uprzejmą prośbą o dowołanie Bana. Z mojej strony to wygląda tak.W chwili gdy do gry dołączył mchybo napisałem o grze z jednego IP i wysłałem taką informację.Parę minut później w grze zarejestrował się kszysiu i w tym wypadku ponownie poinformowałem o grze z jednego IP wpisując mchybo i kszysiu. Po paru godzinach dostałem 2 wiadomości. 1 mówiła że wystarczy jeden raz zgłosić a druga mówiła o warunkach gry kilku osób z jednego IP.W moim mniemaniu drugie poinformowanie o graniu z jednego IP zostało przez przypadek przeoczone (co nie jest niczyją winą, jeśli tak w istocie było). Jeżeli jednak to wynika z mojej winy to z góry przepraszam i obiecuję poprawę.Z tego co pamiętam te wiadomości jeszcze powinny być w mojej skrzynce.Gramy z jednego IP gdyż pracujemy razem. Chciałbym dodać ze jest chyba możliwość sprawdzenia że były sytuacje gdzie ja i kszysiu byliśmy zalogowani w tym samym czasie jednakże z innego IP.Jeśli potrzebne są dalsze informację z chęcią ich udzielę. Z góry dziękuje za rozpatrzenie sprawy.attryda
Herhor Napisano 21 Lutego 2018 Zgłoszenie Napisano 21 Lutego 2018 Dobry wieczór Panu, tak jak zaznaczyłem w blokadzie konta "do wyjaśnienia" uważam powyższe wyjaśnienie za wystarczające.Proszę jednak o zachowanie szczególnej ostrożności, zgodnie z zasadami przyjętymi w zgłoszonej grze z jednego IP.Konta zostaną odblokowane. Życzę miłej i owocnej gry oraz pozdrawiam serdecznie. Herhor SGO Uni 10
Attryda Napisano 22 Lutego 2018 Autor Zgłoszenie Napisano 22 Lutego 2018 Najmocniej dziękuje i przepraszam za kłopot.Pozdrawiam.
Herhor Napisano 22 Lutego 2018 Zgłoszenie Napisano 22 Lutego 2018 Sprawę uważam za załatwioną a temat zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi