Jump to content

Uniwersum 10 ban Lm

Dusha

Recommended Posts

Nick;lm

Treść blokady; nikt nie ma układów z administracją

Nick SGO który nałożył bana;Leonardo_da

Szczegółowy opis sytuacji, charakteru bana:

Witam pisze w sprawie bana który został na mnie nałożony.  Szczerze mówiąc nie za dużo kojarzę ale wiem że przegiolem z alkoholem(co mnie wogole nie usprawiedliwia) i trochę mnie poniosło pisząc bzdury za pewne do jednego z graczy za co przepraszam tego gracza jak i Administrację. 

Wchodząc na konto o godzinie 18 widząc bana na tydzień uświadomiłem sobie że ban jest słuszny i nie zamierzałem nawet pisać odwołania,  Ale po zalogowaniu się o 22 zauważyłem że mój ban został przedłużony na miesiąc...:/ Dlaczego ? Z całym szacunkiem Leonardo ale czy nie jest to przegięcie?  Proszę abyś skrócil tego bana do początkowej decyzji jaka była kara w wysokości 7dni.

Pozdrawiam i raz jeszcze przepraszam osoby zainteresowane...

Ban nałożony zgodnie z tabelą kar, najpierw był na siedem dni gdyż nakładałem na szybko z telefonu (im mniej klikania tym lepiej) a wieczorem poprawiłem tak jak powinno być. Co do skrócenia hmmm...... zapytam desuxa bo to o nim była mowa w Twoich wiadomościach, jak pozwoli skrócę jak nie to zostanie tak jak jest.

Podszywanie się pod administrację lub powoływanie się na znajomość z administracją – 30 dni

http://forum.ogam.online/topic/2772-tabela-kar/?hl=tabela

IM89 - a ja Ci proponuje zamiast za alkohol to wziąć się za książki.

W dobie komputeryzacji, nie umiesz nawet sprawdzić własnych błędów ortograficznych? wstyd.

Alkohol, chamstwo i brak kultury?! Tego chyba w szkołach nie uczą. :diabelek:

Ban nałożony zgodnie z tabelą kar, najpierw był na siedem dni gdyż nakładałem na szybko z telefonu (im mniej klikania tym lepiej) a wieczorem poprawiłem tak jak powinno być. Co do skrócenia hmmm...... zapytam desuxa bo to o nim była mowa w Twoich wiadomościach, jak pozwoli skrócę jak nie to zostanie tak jak jest.

Podszywanie się pod administrację lub powoływanie się na znajomość z administracją – 30 dni

http://forum.ogam.online/topic/2772-tabela-kar/?hl=tabela

Hmm nie pamiętam co mogłem pisać w sumie ;/ Za Administracje raczej bym się nie podszywał , domyślam się jedynie co mogłem pisać

Dobrze kończe temat i czekam na odpowedż od Administracji ... ( PROSZE ABY MODERATOR USUWAŁ POSTY OD OSÓB POSTRONNYCH }

Edited by lm89