Dusha Napisano 8 Lutego 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Nick;lmTreść blokady; nikt nie ma układów z administracją Nick SGO który nałożył bana;Leonardo_daSzczegółowy opis sytuacji, charakteru bana:Witam pisze w sprawie bana który został na mnie nałożony. Szczerze mówiąc nie za dużo kojarzę ale wiem że przegiolem z alkoholem(co mnie wogole nie usprawiedliwia) i trochę mnie poniosło pisząc bzdury za pewne do jednego z graczy za co przepraszam tego gracza jak i Administrację. Wchodząc na konto o godzinie 18 widząc bana na tydzień uświadomiłem sobie że ban jest słuszny i nie zamierzałem nawet pisać odwołania, Ale po zalogowaniu się o 22 zauważyłem że mój ban został przedłużony na miesiąc...:/ Dlaczego ? Z całym szacunkiem Leonardo ale czy nie jest to przegięcie? Proszę abyś skrócil tego bana do początkowej decyzji jaka była kara w wysokości 7dni. Pozdrawiam i raz jeszcze przepraszam osoby zainteresowane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leonardo_da_Vinci Napisano 8 Lutego 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Ban nałożony zgodnie z tabelą kar, najpierw był na siedem dni gdyż nakładałem na szybko z telefonu (im mniej klikania tym lepiej) a wieczorem poprawiłem tak jak powinno być. Co do skrócenia hmmm...... zapytam desuxa bo to o nim była mowa w Twoich wiadomościach, jak pozwoli skrócę jak nie to zostanie tak jak jest. Podszywanie się pod administrację lub powoływanie się na znajomość z administracją – 30 dni http://forum.ogam.online/topic/2772-tabela-kar/?hl=tabela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herhor Napisano 8 Lutego 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 IM89 - a ja Ci proponuje zamiast za alkohol to wziąć się za książki.W dobie komputeryzacji, nie umiesz nawet sprawdzić własnych błędów ortograficznych? wstyd. Alkohol, chamstwo i brak kultury?! Tego chyba w szkołach nie uczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dusha Napisano 8 Lutego 2018 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 (edytowane) Ban nałożony zgodnie z tabelą kar, najpierw był na siedem dni gdyż nakładałem na szybko z telefonu (im mniej klikania tym lepiej) a wieczorem poprawiłem tak jak powinno być. Co do skrócenia hmmm...... zapytam desuxa bo to o nim była mowa w Twoich wiadomościach, jak pozwoli skrócę jak nie to zostanie tak jak jest. Podszywanie się pod administrację lub powoływanie się na znajomość z administracją – 30 dni http://forum.ogam.online/topic/2772-tabela-kar/?hl=tabelaHmm nie pamiętam co mogłem pisać w sumie ;/ Za Administracje raczej bym się nie podszywał , domyślam się jedynie co mogłem pisać Dobrze kończe temat i czekam na odpowedż od Administracji ... ( PROSZE ABY MODERATOR USUWAŁ POSTY OD OSÓB POSTRONNYCH } Edytowane 8 Lutego 2018 przez lm89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anetka Napisano 8 Lutego 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 (edytowane) Ban jak najbardziej słuszny i się ciesz, że wszystko nie było zgłoszone. Screeny mam zachowane więc miłego urlopu Edytowane 8 Lutego 2018 przez Anetka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dusha Napisano 11 Lutego 2018 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2018 Leonardo jak przebiega sprawa z moim banem skrócisz mi ją chociaż o połowe ? ;/ pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marshall Napisano 11 Lutego 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2018 Leonardo, skróć mu tego bana... i tak mało ludzi gra na u 10 Chłopak sobie pożartował ale juz wie ze nie mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leonardo_da_Vinci Napisano 11 Lutego 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2018 Przebiega jak przebiega czyli nie przebiega skrócę Ci ale jak jeszcze raz przegniesz to Ci tak dopierdzielę że z podziwu nie wyjdziesz. Ban do 16.02, ale pamiętaj..... następnom razom...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dusha Napisano 11 Lutego 2018 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2018 (edytowane) Następnego razu już nie będzie , dzięki !!! Temat do zamknięcia Edytowane 11 Lutego 2018 przez lm89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi