Dusha Napisano 8 Lutego 2018 Zgłoszenie Napisano 8 Lutego 2018 Nick;lmTreść blokady; nikt nie ma układów z administracją Nick SGO który nałożył bana;Leonardo_daSzczegółowy opis sytuacji, charakteru bana:Witam pisze w sprawie bana który został na mnie nałożony. Szczerze mówiąc nie za dużo kojarzę ale wiem że przegiolem z alkoholem(co mnie wogole nie usprawiedliwia) i trochę mnie poniosło pisząc bzdury za pewne do jednego z graczy za co przepraszam tego gracza jak i Administrację. Wchodząc na konto o godzinie 18 widząc bana na tydzień uświadomiłem sobie że ban jest słuszny i nie zamierzałem nawet pisać odwołania, Ale po zalogowaniu się o 22 zauważyłem że mój ban został przedłużony na miesiąc...:/ Dlaczego ? Z całym szacunkiem Leonardo ale czy nie jest to przegięcie? Proszę abyś skrócil tego bana do początkowej decyzji jaka była kara w wysokości 7dni. Pozdrawiam i raz jeszcze przepraszam osoby zainteresowane... Cytuj
Leonardo_da_Vinci Napisano 8 Lutego 2018 Zgłoszenie Napisano 8 Lutego 2018 Ban nałożony zgodnie z tabelą kar, najpierw był na siedem dni gdyż nakładałem na szybko z telefonu (im mniej klikania tym lepiej) a wieczorem poprawiłem tak jak powinno być. Co do skrócenia hmmm...... zapytam desuxa bo to o nim była mowa w Twoich wiadomościach, jak pozwoli skrócę jak nie to zostanie tak jak jest. Podszywanie się pod administrację lub powoływanie się na znajomość z administracją – 30 dni http://forum.ogam.online/topic/2772-tabela-kar/?hl=tabela Cytuj
Herhor Napisano 8 Lutego 2018 Zgłoszenie Napisano 8 Lutego 2018 IM89 - a ja Ci proponuje zamiast za alkohol to wziąć się za książki.W dobie komputeryzacji, nie umiesz nawet sprawdzić własnych błędów ortograficznych? wstyd. Alkohol, chamstwo i brak kultury?! Tego chyba w szkołach nie uczą. Cytuj
Dusha Napisano 8 Lutego 2018 Autor Zgłoszenie Napisano 8 Lutego 2018 (edytowane) Ban nałożony zgodnie z tabelą kar, najpierw był na siedem dni gdyż nakładałem na szybko z telefonu (im mniej klikania tym lepiej) a wieczorem poprawiłem tak jak powinno być. Co do skrócenia hmmm...... zapytam desuxa bo to o nim była mowa w Twoich wiadomościach, jak pozwoli skrócę jak nie to zostanie tak jak jest. Podszywanie się pod administrację lub powoływanie się na znajomość z administracją – 30 dni http://forum.ogam.online/topic/2772-tabela-kar/?hl=tabelaHmm nie pamiętam co mogłem pisać w sumie ;/ Za Administracje raczej bym się nie podszywał , domyślam się jedynie co mogłem pisać Dobrze kończe temat i czekam na odpowedż od Administracji ... ( PROSZE ABY MODERATOR USUWAŁ POSTY OD OSÓB POSTRONNYCH } Edytowane 8 Lutego 2018 przez lm89 Cytuj
Gość Anetka Napisano 8 Lutego 2018 Zgłoszenie Napisano 8 Lutego 2018 (edytowane) Ban jak najbardziej słuszny i się ciesz, że wszystko nie było zgłoszone. Screeny mam zachowane więc miłego urlopu Edytowane 8 Lutego 2018 przez Anetka Cytuj
Dusha Napisano 11 Lutego 2018 Autor Zgłoszenie Napisano 11 Lutego 2018 Leonardo jak przebiega sprawa z moim banem skrócisz mi ją chociaż o połowe ? ;/ pozdrawiam Cytuj
marshall Napisano 11 Lutego 2018 Zgłoszenie Napisano 11 Lutego 2018 Leonardo, skróć mu tego bana... i tak mało ludzi gra na u 10 Chłopak sobie pożartował ale juz wie ze nie mozna Cytuj
Leonardo_da_Vinci Napisano 11 Lutego 2018 Zgłoszenie Napisano 11 Lutego 2018 Przebiega jak przebiega czyli nie przebiega skrócę Ci ale jak jeszcze raz przegniesz to Ci tak dopierdzielę że z podziwu nie wyjdziesz. Ban do 16.02, ale pamiętaj..... następnom razom...... Cytuj
Dusha Napisano 11 Lutego 2018 Autor Zgłoszenie Napisano 11 Lutego 2018 (edytowane) Następnego razu już nie będzie , dzięki !!! Temat do zamknięcia Edytowane 11 Lutego 2018 przez lm89 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi