Kicha Napisano 20 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Na forum zostaly wgrane dwa nowe style, obecnie mamy ich 5.Jednakze zdajemy sobie sprawe z tego, ze nie w ilosc trzeba isc, ale w jakosc. Dlatego tez organizuje ankiete, w ktorej mozecie wybrac te style, ktore sie Wam najbardziej podobaja. Oczywiste jest, ze style z najmniejsza liczba glosow zostana skasowane . Mozna zaglosowac na 3 style sposrod 5. Styl BlackBlue i BlackBlue 2009 nie jest na razie dopracowany (panel piwny, loga, etc.), ale na to prosze nie zwracac uwagi. Takie detale beda dopracowane, jak bedzie pewne, ze style zostaja na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pocikola Napisano 20 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Podoba mi sie BlackBlue phore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ordyl2201 Napisano 20 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 A mi BlackBlue PhoreSolaris Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Athis Napisano 20 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Blackblue najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xaar Napisano 20 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Zaglosowalem tylko na Blackblue. Pozostale sa przecietne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Jaka nazwa hahaha NiggaStyle Ktos tu rasista jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 20 Czerwca 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Taka nazwa byla pierwotnie . Widze, ze juz mniej-wiecej wylaniaja sie zwyciezcy. Poczekajmy jeszcze jednak do jutra.Dodalem na BB oraz BB09 panel piwny. Kolory troche raza w oczy, ale to (tak samo jak przyciski, logo, etc.) bedzie zmieniane dopiero o zakonczeniu glosowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaco890 Napisano 20 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 mi tam NiggaStyle sie podoba ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shen Napisano 20 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Jak juz chcecie tak dodawac style to byscie (jak nie umiecie sami zrobic) chociaz zedytowali troszke poniewaz BlackBlue ktory ma najwiecej glosow to gotowiec dla Przemo Mi sie zaden nie podoba i nie robie tu nikomu na zlosc tylko pisze co uwazam Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 20 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Shen, mi osobiscie tez sie zaden styl nie podoba W przyszlosci przejdziemy na IPB albo na vB, wtedy forum bedzie o niebo lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 20 Czerwca 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Shen glupio jest siedziec nad stylem pol dnia, zeby potem uslyszec od Was "nie, nie podoba Nam sie". Najpierw wybor stylu, potem poprawki. BTW: Skrypt forum jest od przema...A to znaczy, ze jestesmy zli, czy powinnismy napisac wlasny skrypt forum? ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shen Napisano 20 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Czy ja napisalem gdzies ze przemo jest zle albo ze macie napisac wlasny skrypt forum ?Sam zawsze uzywam przema bo mam do tego skryptu najwieksze zaufanie. Napisalem to o tych szablonach bo zdziwil mnie fakt ze mamy wybierac wsrod gotowcow. Jak mi sie bedzie nudzic to sprobuje cos zrobic Deusx , prosze nie przechodz na IPB ^^ Moj kumpel stale sie upiera ze jest lepsze a to g.... prawda Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 20 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 IPB jest bardzo dobre, a przede wszystkim tansze od vB. Czemu uwazasz, ze to g***o ? g***o to phpbb3 Gdzie ja po dwoch latach programowania chatu (gotowca) nie potrafilem tam wgrac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChRoScIk Napisano 21 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 BlackBlue wydaje sie najlepsze ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shen Napisano 21 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 phpbb3 tez jest beznadziejne przemo jak dla mnie najlepsze . IPB jest bardzo dobre ale trzeba byc kumatym w tych sprawach a ja nie do konca jestem Jezeli potrafisz ogarnac IPB to smialo mozesz zrobic cudo Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Athis Napisano 21 Czerwca 2010 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 by Przemo rox , jest duzo modyfikacji i modow btw w BB 2009 ikona beermoda odstaje od innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 21 Czerwca 2010 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Ikony do siebie nie pasuja, bo style nie daja gotowych przyciskow do tej modyfikacji .Przyciski beda zmieniane i ujednolicane. Przemo jest dobrym skryptem jezeli nie wymaga sie od niego duzo. Kazde ambitniejsze proby przerobienia forum to jest grzebanie, grzebanie i wyzywanie. Niestety, za darmo niczego wiecej nie mozemy wymagac. Ankieta jasno pokazuje, ktore style zostaja, a ktore odchodza do lamusa.BB09 oraz Nigga zostaja zdjecie z forum. Dziekuje wszystkim, ktorzy wzieli udzial w glosowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi