MOCZAR Napisano 31 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2018 Witam Tak z nudów przyszedł mi do głowy pomysł na nową zabawę na forum (tylko nie wiem kto by to ew. poprowadził)Powiedzmy że cos na wzór Ligi Typera Tylko obstawiali bysmy skoki narciarskie Kamila Stocha 1. Obstawiamy które miejsce zajmie - trafienie 3 astaty2. Obstawiamy ile metrów skoczy - trafienie 5 astatów 3. Obstawiamy ile pkt zdobędzie - trafienie 25 astatów (ew. w przypadku braku trafienia osoba będąca najbliżej 3 astaty) Osoba która trafi wszystkie trzy - 50 astatów lub geolog na 60 dni Jest to wymyslone na szybko i można by cos zmienićCzekam na komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herhor Napisano 31 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2018 Wspaniały event konkursowy, ja jestem za pomysłem. A co na to administracja?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 31 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2018 tylko deusx może wypłacać astaty z tego co mi wiadomo więc no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leonardo_da_Vinci Napisano 1 Lutego 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2018 tylko deusx może wypłacać astaty z tego co mi wiadomo więc no tylko desux tylko on Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi