MOCZAR Posted January 31, 2018 Report Posted January 31, 2018 Witam Tak z nudów przyszedł mi do głowy pomysł na nową zabawę na forum (tylko nie wiem kto by to ew. poprowadził)Powiedzmy że cos na wzór Ligi Typera Tylko obstawiali bysmy skoki narciarskie Kamila Stocha 1. Obstawiamy które miejsce zajmie - trafienie 3 astaty2. Obstawiamy ile metrów skoczy - trafienie 5 astatów 3. Obstawiamy ile pkt zdobędzie - trafienie 25 astatów (ew. w przypadku braku trafienia osoba będąca najbliżej 3 astaty) Osoba która trafi wszystkie trzy - 50 astatów lub geolog na 60 dni Jest to wymyslone na szybko i można by cos zmienićCzekam na komentarze Quote
Herhor Posted January 31, 2018 Report Posted January 31, 2018 Wspaniały event konkursowy, ja jestem za pomysłem. A co na to administracja?! Quote
spieriz Posted January 31, 2018 Report Posted January 31, 2018 tylko deusx może wypłacać astaty z tego co mi wiadomo więc no Quote
Leonardo_da_Vinci Posted February 1, 2018 Report Posted February 1, 2018 tylko deusx może wypłacać astaty z tego co mi wiadomo więc no tylko desux tylko on Quote
Recommended Posts