Dibas Napisano 6 Stycznia 2018 Zgłoszenie Napisano 6 Stycznia 2018 Pytam sie który fachowiec znow mi zblokował Sb i za co ????? Cytuj
spieriz Napisano 6 Stycznia 2018 Zgłoszenie Napisano 6 Stycznia 2018 (edytowane) ja Cię zbanowałem za całkowity brak kultury oraz wulgaryzmy i obrazę @ Dibas : (06 styczeń 2018 - 10:32) ,a tu dalej sranie pod siebie@ Dibas : (06 styczeń 2018 - 10:32) a prawda jest taka zebyscie debile mu nie płacili to by zapitalał jak pershing@ Dibas : (06 styczeń 2018 - 10:32) zeby wszystko grało i buczało@ Dibas : (06 styczeń 2018 - 10:33) a janusz ogamingu jeden z drugim kupuje astaty zeby choc troche podskoczyc w statach@ Dibas : (06 styczeń 2018 - 10:33) to ten pet pie...oli wszystko serdecznie w czapke Edytowane 6 Stycznia 2018 przez spieriz Cytuj
Leonardo_da_Vinci Napisano 6 Stycznia 2018 Zgłoszenie Napisano 6 Stycznia 2018 ja Cię zbanowałem za całkowity brak kultury oraz wulgaryzmy i obrazę niby jak go zbanowałeś ?? Ja też nie, może czerwony Cytuj
nebu Napisano 6 Stycznia 2018 Zgłoszenie Napisano 6 Stycznia 2018 Dibas : (06 styczeń 2018 - 10:32) a prawda jest taka zebyscie debile mu nie płacili to by zapitalał jak pershing Dibas relax 48h Ci się należy jak psu kość Tyle w temacie. Cytuj
Nyczu99 Napisano 6 Stycznia 2018 Zgłoszenie Napisano 6 Stycznia 2018 Ban słuszny, nawet jak by mu nie płacili, to efekt pracy byłby podobny Cytuj
Herhor Napisano 6 Stycznia 2018 Zgłoszenie Napisano 6 Stycznia 2018 (edytowane) Na innym nicku (Diboo) też i obrażał użytkowników forum. Nic mu nie dało i nic nie nauczyło, że otrzymał bana na SB.Za szczególnie totalny brak wychowania i kultury osobistej, ten gość powinien otrzymać dożywotni BAN na IP na tym serwerze.Takie jest moje osobiste zdanie, dziwie się moderatorzy, że jeszcze tolerujecie kogoś takiego. Edytowane 6 Stycznia 2018 przez Herhor Cytuj
Dibas Napisano 6 Stycznia 2018 Autor Zgłoszenie Napisano 6 Stycznia 2018 48 h relaxu ? Ok ale sądzisz ze to dla mnie kara ? Tym bardziej za co ? Za prawdę ? Bo tak wlasnie jest jak wyzej napisałem a wy strażnicy forum to juz totalny śmiech na sali.Teraz do Ciebie Hełoł przydupasie. Uwal sie na dziurę i klikaj tam dalej swoje planetki i nieudzielajSie tam za mocno społeczniaku. PS Nebu szeryfie forumowy waruj wiernie dla swojego czerwonego pana.Robisz dobra robote. Szacun Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi