Jump to content

Dibas

Recommended Posts

ja Cię zbanowałem za całkowity brak kultury oraz wulgaryzmy i obrazę

@  Dibas : (06 styczeń 2018 - 10:32) ,a tu dalej sranie pod siebie
@  Dibas : (06 styczeń 2018 - 10:32) a prawda jest taka zebyscie debile mu nie płacili to by zapitalał jak pershing
@  Dibas : (06 styczeń 2018 - 10:32) zeby wszystko grało i buczało
@  Dibas : (06 styczeń 2018 - 10:33) a janusz ogamingu jeden z drugim kupuje astaty zeby choc troche podskoczyc w statach
@  Dibas : (06 styczeń 2018 - 10:33) to ten pet pie...oli wszystko serdecznie w czapke

:troll:

Edited by spieriz

Na innym nicku (Diboo) też i obrażał użytkowników forum. Nic mu nie dało i nic nie nauczyło, że otrzymał bana na SB.

Za szczególnie totalny brak wychowania i kultury osobistej, ten gość powinien otrzymać dożywotni BAN na IP na tym serwerze.

Takie jest moje osobiste zdanie, dziwie się moderatorzy, że jeszcze tolerujecie kogoś takiego. :cisza:;D

Edited by Herhor

48 h relaxu ? Ok ale sądzisz ze to dla mnie kara ? Tym bardziej za co ? Za prawdę ?

Bo tak wlasnie jest jak wyzej napisałem a wy strażnicy forum to juz totalny śmiech na sali.

Teraz do Ciebie Hełoł przydupasie. Uwal sie na dziurę i klikaj tam dalej swoje planetki i nieudzielaj

Sie tam za mocno społeczniaku. PS Nebu szeryfie forumowy waruj wiernie dla swojego czerwonego pana.

Robisz dobra robote. Szacun