Dibas Napisano 6 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2018 Pytam sie który fachowiec znow mi zblokował Sb i za co ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 6 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2018 (edytowane) ja Cię zbanowałem za całkowity brak kultury oraz wulgaryzmy i obrazę @ Dibas : (06 styczeń 2018 - 10:32) ,a tu dalej sranie pod siebie@ Dibas : (06 styczeń 2018 - 10:32) a prawda jest taka zebyscie debile mu nie płacili to by zapitalał jak pershing@ Dibas : (06 styczeń 2018 - 10:32) zeby wszystko grało i buczało@ Dibas : (06 styczeń 2018 - 10:33) a janusz ogamingu jeden z drugim kupuje astaty zeby choc troche podskoczyc w statach@ Dibas : (06 styczeń 2018 - 10:33) to ten pet pie...oli wszystko serdecznie w czapke Edytowane 6 Stycznia 2018 przez spieriz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dibas Napisano 6 Stycznia 2018 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2018 Rynce opadajo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leonardo_da_Vinci Napisano 6 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2018 ja Cię zbanowałem za całkowity brak kultury oraz wulgaryzmy i obrazę niby jak go zbanowałeś ?? Ja też nie, może czerwony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nebu Napisano 6 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2018 Dibas : (06 styczeń 2018 - 10:32) a prawda jest taka zebyscie debile mu nie płacili to by zapitalał jak pershing Dibas relax 48h Ci się należy jak psu kość Tyle w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nyczu99 Napisano 6 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2018 Ban słuszny, nawet jak by mu nie płacili, to efekt pracy byłby podobny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herhor Napisano 6 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2018 (edytowane) Na innym nicku (Diboo) też i obrażał użytkowników forum. Nic mu nie dało i nic nie nauczyło, że otrzymał bana na SB.Za szczególnie totalny brak wychowania i kultury osobistej, ten gość powinien otrzymać dożywotni BAN na IP na tym serwerze.Takie jest moje osobiste zdanie, dziwie się moderatorzy, że jeszcze tolerujecie kogoś takiego. Edytowane 6 Stycznia 2018 przez Herhor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dibas Napisano 6 Stycznia 2018 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2018 48 h relaxu ? Ok ale sądzisz ze to dla mnie kara ? Tym bardziej za co ? Za prawdę ? Bo tak wlasnie jest jak wyzej napisałem a wy strażnicy forum to juz totalny śmiech na sali.Teraz do Ciebie Hełoł przydupasie. Uwal sie na dziurę i klikaj tam dalej swoje planetki i nieudzielajSie tam za mocno społeczniaku. PS Nebu szeryfie forumowy waruj wiernie dla swojego czerwonego pana.Robisz dobra robote. Szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi