gabryska Napisano 21 Grudnia 2017 Zgłoszenie Napisano 21 Grudnia 2017 Niby temat znany od lat, jednak wciąż brakuje jasno sprecyzowanej odpowiedzi. Mianowicie jak oszczędzać swoje pieniądze a nawet je pomnażać? Cytuj
Herhor Napisano 21 Grudnia 2017 Zgłoszenie Napisano 21 Grudnia 2017 (edytowane) Niby temat znany od lat, jednak wciąż brakuje jasno sprecyzowanej odpowiedzi. Mianowicie jak oszczędzać swoje pieniądze a nawet je pomnażać? 1. Na oszczędność sposób jest prosty, o wiele mniej wydawać .2. Pomnażanie - pracować. Edytowane 21 Grudnia 2017 przez Herhor Cytuj
Narutoo Napisano 15 Stycznia 2018 Zgłoszenie Napisano 15 Stycznia 2018 Hm... Niestety, ale nie będę w stanie w tym obszarze tematycznym pomóc. To zdecydowanie nie jest moja broszka... Cytuj
superJasiu Napisano 24 Stycznia 2018 Zgłoszenie Napisano 24 Stycznia 2018 (edytowane) Szklane skarbonki świnki już nie bardzo działają, wiec może lepiej w coś inwestować, żeby pomnażać? Oszczędzanie trzeba się nauczyć, a jeżeli już podejść do tego na serio, pierwszymi krokami powinny być energooszczędne rzeczy w naszych mieszkaniach. Warto też kupować żywność z głową, bo to jej najwięcej marnujemy. Edytowane 24 Stycznia 2018 przez superJasiu Cytuj
Sasa Napisano 23 Lutego 2018 Zgłoszenie Napisano 23 Lutego 2018 Ja niestety nie mam doświadczenia w tym obszarze temtycznym... Dlatego też raczej niezbyt będę w stanie pomóc... Cytuj
fomfny Napisano 24 Lutego 2018 Zgłoszenie Napisano 24 Lutego 2018 (edytowane) W sumie to juz wiekszosc rzeczy zostala powiedziana. Ja natomiast jak juz cos mam kupic to szukam albo tanszej alternatywy albo patrze jakie sa ceny w sklepach internetowych. Czesto mozna trafic takze na rozmaitego rodzaju promocje co daje oszczednosci rzedu nawet 20-30%. Warto tez czytac blogi tematyczne np. https://fripers.pl/blog/lampa-pierscieniowa-ktora-wybrac/ dzieki czemu mozna sie dowiedziec o paru waznych kwestiach przed wyborem danego sprzetu. Zostaja jeszcze portale spolecznosciowe z uzywanymi produktami .. jednak mozna brac tylko rzeczy z odbiorem osobistym oraz pisemna gwarancja w sprawdzonym sklepie. Edytowane 4 Marca 2018 przez fomfny Cytuj
agajaga99 Napisano 15 Marca 2018 Zgłoszenie Napisano 15 Marca 2018 Ja regularnie odkładam pieniądze na funduszu pieniężnym. Mam ustawioną dyspozycję, żeby co miesiąc z mojego konta wypływało 100 zł. Taki fundusz jest bardzo bezpieczny, jak lokata i daję dobre zyski. Tak ok. 4% przez rok. Cytuj
dandlaaa Napisano 15 Maja 2018 Zgłoszenie Napisano 15 Maja 2018 Ja bym się w tym temacie doradził znajomych. Moim zdaniem jest to naprawdę dość dobre rozwiązanie Cytuj
stabilo Napisano 16 Maja 2018 Zgłoszenie Napisano 16 Maja 2018 Znaleźć dobrą pracę albo samemu czymś handlować.Lokaty bankowe są dobre ale tak od 200 - 300 tyś zł.Giełdy nie polecam bo można przeważnie na nich stracić. Cytuj
Dorota40 Napisano 16 Maja 2018 Zgłoszenie Napisano 16 Maja 2018 Przede wszystkim, to trzeba pamiętać o tym, że wybierając oferty kredytowe koniecznie trzeba sprawdzać aktualne rankingi. Dość ciekawe opcje tego typu są na lowcakredytow.pl kredyt online Warto się temu bliżej przyjrzeć Cytuj
robert972 Napisano 21 Maja 2018 Zgłoszenie Napisano 21 Maja 2018 (edytowane) Najlepszym rozwiązaniem jest dobra lokata terminowa. ___________________Dobra i tania polisa na życie z rankingubezpieczennazycie.pl oraz dobre ubezpieczenie na życie po 70 roku życia na rankingubezpieczennazycie.pl Edytowane 21 Maja 2018 przez robert972 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi