Fin Napisano 17 Grudnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2017 Kiedy zostanie przywrócony komunikat o prowizji z banku przy wpłacie z jednej planety/księżyca było to parę razy poruszane pisałem też o tym na e-mail i zostałem "poinformowany"=(próba wciśnięcia mi kitu) iż informacja się pojawia co nadal jest całkowitą nieprawdą. Więc pytam na forum:1. Czy zostanie to naprawione?2. Jeśli w/w tak to kiedy w tym czy przyszłym roku a może za parę lat? A może 10% nic nie znaczy? Skoro tak to prponuję by za każdy kolejny zakup dostawać o 10% więcej astatów. Czy jest opcja choćby częściowego zwrotu tej prowizji skoro to ewidentny "błąd" gry lub/i niedopatrzenie jej administratora (zakładam iż nie jest to celowe działanie)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 17 Grudnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2017 Kiedy w końcu ... to będzie zrobione? nigdy mam nadzieję, że pomogłempozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herhor Napisano 17 Grudnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2017 mam nadzieję, że pomogłempozdrawiam Trafność wypowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fin Napisano 18 Grudnia 2017 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 Hahaha ale zabawne, serio ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nebu Napisano 18 Grudnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 Jak klikniesz na "bank" to pod tabelą masz komunikat "Masz aktywną prowizję banku. Wpłata planetarna - 10% wpłata ogólna - 15%" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fin Napisano 18 Grudnia 2017 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 (edytowane) Dalszy ciąg odp niezgodnej z stanem faktycznym...PROWIZJA Z BANKU JEST WIDOCZNA TYLKO I WYŁĄCZNIE W ASTATY-INNE-SPRAWDŹ MOJE PAKIETY I W PRZYPAKU WPŁATY POBIETANA BEZ PODANIA ŻADNEJ INFORMACJI AUTOMATYCZNIE.Fakt ostrzeżenie o jej braku jest po kliknięciu opcji "Wpłata planetarna" a nie ma żadnego po kliknięciu opcji "Wpłata". ps mam zniesioną prowizję i po kliknięciu bank nie ma o tym żadnej informacji więc stan faktyczny na 100% nie jest taki jak piszesz. Edytowane 18 Grudnia 2017 przez Fin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 18 Grudnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 ale z drugiej strony, jak możesz nie wiedzieć że nie masz prowizji? robisz tylko wpłaty na jednej planecie a nie ogólne i nigdy nie widzisz ostrzeżenia i się nie dowiadujesz czy jak?zresztą nawet jeśli robisz wpłatę na jednej to chyba jej kwota nei jest aż tak duża aby było czymś strasznym jednorazowo stracić 10%chyba że wypłacasz całość co masz, budujesz jeden budynek i wpłacasz znowu, ale po co?a kolejna sprawa, po co używać wpłaty na jednej planecie? jak ja mam zniesioną prowizję to zawsze używam wpłaty z całości nawet jeśli operuję tylko na jednej planecie. Po co mi surowce na innych? ale jakiś komunikat (mały czerwony napis) mógłby być okienko byłoby zbyt denerwujące jeśli ktoś tego często używa bez prowizji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fin Napisano 18 Grudnia 2017 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 W sumie to fakt chyba najprościej będzie jednak przejść na ciągłe używanie "Wpłata plaetarna" w zasadzie to byłoby wszycho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi