Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam :)  Bardzo miło że uni wystartowało i można chociaż chwile poklikać nim wejdzie coś tam według kogoś tam i zepsuje gre ;P Ale by było jeszcze lepiej wydaje mi się że warto było by znieść ochornę "nowego "  gracza na UNI gdzie wszyscy przecież są nowi i mają takie same szane :D  Wiadomo przecież że od początku przydała by się walka i możliwość wysunięcia na prowadzenie dzięki nocnemu siedzeniu i szukaniu celów ;) 

Pozdro 

Posted (edited)

podpinam sie pod temat i byloby milo, gdybyscie - droga administracjo - pozwolili (polatac) [edited] innych tak, jak na prywatnym speed serwerze przystalo :)

Edited by Mat1232
Posted

Ja tez na nie. 3 powody.

1. Ochrona trwa 3 dni na 100% wytrzymacie

2. Noc jest od spania i nie mam zamiaru sleczyc nocami przed gra.

3. AxenPowraca Ty i tak juz jestes wysuniety na prowadzenie

Posted

z tego co obserwuję na sb, to Axenem się przejmować nie należy, bo to jest taki wielki bobek ;D

pierwszy który złoma dostanie zapewne ;D

Posted

jakbyś pytał to jak absolutnie by nie znaczyło że jesteś bobek.

ale z racji, że twierdzisz że ogarniasz tę grę i nie wiesz wielu podstawowych rzeczy, to znaczy że jesteś bobek ;D

Posted

jakbyś pytał to jak absolutnie by nie znaczyło że jesteś bobek.

ale z racji, że twierdzisz że ogarniasz tę grę i nie wiesz wielu podstawowych rzeczy, to znaczy że jesteś bobek ;D

Jeśli spieriz już coś napisze, to jest to trafna wypowiedź w 100%-ach.  :spoko:  :kawa:

• 1 month later...