AxenPowraca Posted December 15, 2017 Report Posted December 15, 2017 Witam Bardzo miło że uni wystartowało i można chociaż chwile poklikać nim wejdzie coś tam według kogoś tam i zepsuje gre Ale by było jeszcze lepiej wydaje mi się że warto było by znieść ochornę "nowego " gracza na UNI gdzie wszyscy przecież są nowi i mają takie same szane Wiadomo przecież że od początku przydała by się walka i możliwość wysunięcia na prowadzenie dzięki nocnemu siedzeniu i szukaniu celów Pozdro Quote
Mat1232 Posted December 15, 2017 Report Posted December 15, 2017 (edited) podpinam sie pod temat i byloby milo, gdybyscie - droga administracjo - pozwolili (polatac) [edited] innych tak, jak na prywatnym speed serwerze przystalo Edited December 15, 2017 by Mat1232 Quote
Seerky Posted December 16, 2017 Report Posted December 16, 2017 Ja tez na nie. 3 powody. 1. Ochrona trwa 3 dni na 100% wytrzymacie2. Noc jest od spania i nie mam zamiaru sleczyc nocami przed gra.3. AxenPowraca Ty i tak juz jestes wysuniety na prowadzenie Quote
spieriz Posted December 16, 2017 Report Posted December 16, 2017 z tego co obserwuję na sb, to Axenem się przejmować nie należy, bo to jest taki wielki bobek pierwszy który złoma dostanie zapewne Quote
AxenPowraca Posted December 16, 2017 Author Report Posted December 16, 2017 Haha a ten kozak dalej a boi się wystartowac To że pytam o nowości których nie było na innych privatach nie znaczy że jestem bobek Quote
spieriz Posted December 16, 2017 Report Posted December 16, 2017 jakbyś pytał to jak absolutnie by nie znaczyło że jesteś bobek. ale z racji, że twierdzisz że ogarniasz tę grę i nie wiesz wielu podstawowych rzeczy, to znaczy że jesteś bobek OXY 1 Quote
Herhor Posted December 16, 2017 Report Posted December 16, 2017 jakbyś pytał to jak absolutnie by nie znaczyło że jesteś bobek. ale z racji, że twierdzisz że ogarniasz tę grę i nie wiesz wielu podstawowych rzeczy, to znaczy że jesteś bobek Jeśli spieriz już coś napisze, to jest to trafna wypowiedź w 100%-ach. spieriz 1 Quote
Recommended Posts