Revenge ツ Napisano 15 Października 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2017 (edytowane) Siema xd dostalem na 24h bana na sb - wiem slusznie ale to kpina jak ktoś mowi do Ciebie "do budy" i bana nie dostaje Gdzie ty sprawiedliwosc? A moze to brak niekompetencji admina siedzacego na niewidzialnym ? Edytowane 15 Października 2017 przez Revenge ツ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akwabul Napisano 15 Października 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2017 revenge nie znam adminów ani Ciebie, ale za duzo obrazasz innych i prowokujesz,chcesz pokazas swoja wyzszosc w grze- załóz konto i zagraj.A ty wiecznie nie zadowolony jestes ,wiecznie narzekasz,i najwiecej masz do powiedzenia tutaj jak i na SB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 15 Października 2017 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2017 (edytowane) To temat skarg na team wiec team powinien odpowiedziec a nie ty. Forum jest dla kazdego wiec kazdy ma prawo tu byc. A co do prowokowania to wiecznie ty to robisz i nie jedna osoba potwierdzi. Ps. A teksty w stylu "do budy" zachowaj dla siebie i podziekuj rodzicom za brak wychowania. Edytowane 15 Października 2017 przez Revenge ツ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akwabul Napisano 15 Października 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2017 teraz widze,ze jestes oaza kultury-szkoda ,że nie wczesniej-wkleic ci twoje wypowiedzi sprzed kilku minut? szkoda czasu na twoja osobe -obrazasz,obrazasz i cały czas to robisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 15 Października 2017 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2017 Widzisz, to samo o tobie mozna powiedziec bo bogiem tu nie jestes :] A moje odopowiedzi w twoim kierunku byly przynajmniej uzasadnione :] i skoncz tu pisac bo to kontakt miedzy mna a teamem skoro zalozylem ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akwabul Napisano 15 Października 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2017 (edytowane) cokolwiek pisałem ty zawsze miałes na to kąsliwe riposty,zawsze obrazałes a teraz udajesz poszkodowanego.mam nadzieje ,ze zmadrzejesz bo graczy mozesz obrazac ale team-to raczej nie bardzo-a ty jezyka nie hamowałes przed nikim. Alwego tez mnie koscmi chciał czestowac itd teraz jakos na Sb juz nie pisze Zniknał prowokator to jest spokój. I skoro uwazasz ,ze na SB nalezy mi sie ban to niech administracja mi da bana i Alwego równiez niech dostanie bana.Gram bo lubie, a pisac nie musze. pozdr michalek. jeszcze jedno revenge-dostales bana bo ciagle podwazasz decyzje administracji-wiecznie niezadowolony jestes-nie grasz ,a chcesz rzadzic. Edytowane 15 Października 2017 przez przemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 16 Października 2017 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2017 Szanowna Administracjo chyba 24h juz minęly? :] a napisane ze ban na 24 h :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 16 Października 2017 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2017 Jakbym wiedzial kto mi dal a ten ktos nie siedzialby na niewidocznym to bym napisal ale niestety nie wiem a napisane 24h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 21 Października 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2017 Uważam skargę za niesłuszną, natomiast bana owszem. Lecz przyjmujemy na siebie krytykę i zdajemy sobie sprawę, że nie zawsze też robimy wszystko jak trzeba - staramy się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi