Revenge ツ Napisano 15 Października 2017 Zgłoszenie Napisano 15 Października 2017 (edytowane) Siema xd dostalem na 24h bana na sb - wiem slusznie ale to kpina jak ktoś mowi do Ciebie "do budy" i bana nie dostaje Gdzie ty sprawiedliwosc? A moze to brak niekompetencji admina siedzacego na niewidzialnym ? Edytowane 15 Października 2017 przez Revenge ツ
akwabul Napisano 15 Października 2017 Zgłoszenie Napisano 15 Października 2017 revenge nie znam adminów ani Ciebie, ale za duzo obrazasz innych i prowokujesz,chcesz pokazas swoja wyzszosc w grze- załóz konto i zagraj.A ty wiecznie nie zadowolony jestes ,wiecznie narzekasz,i najwiecej masz do powiedzenia tutaj jak i na SB.
Revenge ツ Napisano 15 Października 2017 Autor Zgłoszenie Napisano 15 Października 2017 (edytowane) To temat skarg na team wiec team powinien odpowiedziec a nie ty. Forum jest dla kazdego wiec kazdy ma prawo tu byc. A co do prowokowania to wiecznie ty to robisz i nie jedna osoba potwierdzi. Ps. A teksty w stylu "do budy" zachowaj dla siebie i podziekuj rodzicom za brak wychowania. Edytowane 15 Października 2017 przez Revenge ツ
akwabul Napisano 15 Października 2017 Zgłoszenie Napisano 15 Października 2017 teraz widze,ze jestes oaza kultury-szkoda ,że nie wczesniej-wkleic ci twoje wypowiedzi sprzed kilku minut? szkoda czasu na twoja osobe -obrazasz,obrazasz i cały czas to robisz.
Revenge ツ Napisano 15 Października 2017 Autor Zgłoszenie Napisano 15 Października 2017 Widzisz, to samo o tobie mozna powiedziec bo bogiem tu nie jestes :] A moje odopowiedzi w twoim kierunku byly przynajmniej uzasadnione :] i skoncz tu pisac bo to kontakt miedzy mna a teamem skoro zalozylem ten temat.
akwabul Napisano 15 Października 2017 Zgłoszenie Napisano 15 Października 2017 (edytowane) cokolwiek pisałem ty zawsze miałes na to kąsliwe riposty,zawsze obrazałes a teraz udajesz poszkodowanego.mam nadzieje ,ze zmadrzejesz bo graczy mozesz obrazac ale team-to raczej nie bardzo-a ty jezyka nie hamowałes przed nikim. Alwego tez mnie koscmi chciał czestowac itd teraz jakos na Sb juz nie pisze Zniknał prowokator to jest spokój. I skoro uwazasz ,ze na SB nalezy mi sie ban to niech administracja mi da bana i Alwego równiez niech dostanie bana.Gram bo lubie, a pisac nie musze. pozdr michalek. jeszcze jedno revenge-dostales bana bo ciagle podwazasz decyzje administracji-wiecznie niezadowolony jestes-nie grasz ,a chcesz rzadzic. Edytowane 15 Października 2017 przez przemo
Revenge ツ Napisano 16 Października 2017 Autor Zgłoszenie Napisano 16 Października 2017 Szanowna Administracjo chyba 24h juz minęly? :] a napisane ze ban na 24 h :]
Revenge ツ Napisano 16 Października 2017 Autor Zgłoszenie Napisano 16 Października 2017 Jakbym wiedzial kto mi dal a ten ktos nie siedzialby na niewidocznym to bym napisal ale niestety nie wiem a napisane 24h
deusx Napisano 21 Października 2017 Zgłoszenie Napisano 21 Października 2017 Uważam skargę za niesłuszną, natomiast bana owszem. Lecz przyjmujemy na siebie krytykę i zdajemy sobie sprawę, że nie zawsze też robimy wszystko jak trzeba - staramy się.
Rekomendowane odpowiedzi