Robin Napisano 10 Września 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2017 Jak w temacie.Wrzuciłem do zrobienia badanie które trwa 15 dni i chciałem je skrócić o 10 dni i pojawia się napis: "Użyj mniejszego pakietu aby zrestartować licznik skrócenia"Posiadam wystarczającą ilość trytu, a nawet więcej niż to wymagane. O co chodzi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leonardo_da_Vinci Napisano 10 Września 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2017 Nie ma błędu najpierw musisz użyć mniejszego pakietu np: 3 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pocikola Napisano 10 Września 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2017 Kiedyś też tak było ? czy to nowy super pomysł ? Jak by chciał 3 dni to by tyle kupił, ale na przeliczenie opłaca się bardziej 10 i nie można go zastosować wcześniej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 10 Września 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2017 nie trzeba używać 3 dni, wystarczy użyć 3h.wynika to ze skryptu umożliwiającego wielokrotne obniżanie czasu badania o 10 dni trzeba w jakiś sposób serwerowi powiedzieć, kiedy zaczynamy skracanie badania i ile razy go używamy, aby mógł odpowiednio dostosować cenę w trycie. Więc najpierw trzeba mu wyzerować licznik (w uproszczeniu mówiąc), aby mógł następnie zacząć liczyć skrócenia o 10 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leonardo_da_Vinci Napisano 10 Września 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2017 Kiedyś też tak było ? czy to nowy super pomysł ? Jak by chciał 3 dni to by tyle kupił, ale na przeliczenie opłaca się bardziej 10 i nie można go zastosować wcześniej ?napisałem np: 3 dni można użyć któregokolwiek mniejszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi