Robin Posted September 10, 2017 Report Posted September 10, 2017 Jak w temacie.Wrzuciłem do zrobienia badanie które trwa 15 dni i chciałem je skrócić o 10 dni i pojawia się napis: "Użyj mniejszego pakietu aby zrestartować licznik skrócenia"Posiadam wystarczającą ilość trytu, a nawet więcej niż to wymagane. O co chodzi?? Quote
Leonardo_da_Vinci Posted September 10, 2017 Report Posted September 10, 2017 Nie ma błędu najpierw musisz użyć mniejszego pakietu np: 3 dni Quote
Pocikola Posted September 10, 2017 Report Posted September 10, 2017 Kiedyś też tak było ? czy to nowy super pomysł ? Jak by chciał 3 dni to by tyle kupił, ale na przeliczenie opłaca się bardziej 10 i nie można go zastosować wcześniej ? Quote
spieriz Posted September 10, 2017 Report Posted September 10, 2017 nie trzeba używać 3 dni, wystarczy użyć 3h.wynika to ze skryptu umożliwiającego wielokrotne obniżanie czasu badania o 10 dni trzeba w jakiś sposób serwerowi powiedzieć, kiedy zaczynamy skracanie badania i ile razy go używamy, aby mógł odpowiednio dostosować cenę w trycie. Więc najpierw trzeba mu wyzerować licznik (w uproszczeniu mówiąc), aby mógł następnie zacząć liczyć skrócenia o 10 dni Quote
Leonardo_da_Vinci Posted September 10, 2017 Report Posted September 10, 2017 Kiedyś też tak było ? czy to nowy super pomysł ? Jak by chciał 3 dni to by tyle kupił, ale na przeliczenie opłaca się bardziej 10 i nie można go zastosować wcześniej ?napisałem np: 3 dni można użyć któregokolwiek mniejszego Quote
Recommended Posts