Robin Napisano 7 Września 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2017 Kupie 300k Trytu na U9. Proszę o jakieś propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diboo Napisano 7 Września 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2017 Masz propozycje w Handlarzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robin Napisano 7 Września 2017 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2017 (edytowane) SEERIO??? no co Ty , może nie lubię go używać i wolę napisać na forum .Czy tym tematem łamię regulamin? Edytowane 7 Września 2017 przez Robin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diboo Napisano 7 Września 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2017 Coty to pod płotem. Nikt nie mowi ze łamiesz regulaminPoprostu napisałem gdzie masz propozycje kupna trytu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robin Napisano 7 Września 2017 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2017 Hehe, wiem, że tam mam . Ale ja chcę kupić taniej, bo środki mam ograniczone. A i tak gra tutaj tak mało osób, że ten tryt im tam prawie nie schodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdravko Napisano 7 Września 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2017 Pod koniec kwietnia ceny transakcji sięgały 700 kk za jednostkę, a normą przez cały miesiąc były ceny na poziomie 650 kk. Teraz ceny to 350 kk więc nie jest drogo. Ale powodzenia - może ktoś się zdecyduje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dagger157 Napisano 7 Września 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2017 Temat z ofertami trytu jest podpięty w tym dziale. Proszę tam kierować swoje zlecenia, podając również formę kontaktu. http://forum.ogam.online/topic/17183-sprzedam-kupie-tryt/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi