d4rn0k Napisano 4 Września 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2017 Witajcie, Ci którzy jeszcze gracie w tę grę.Mam konto na u8 już sporo czasu. Doświadczyłem wielu złomów sam nie wlatując szczególnie nikomu, gdyż preferuję "wykopki" i fun z budowania. Raz nawet skasowałem wszystkie planety i chciałem skasować konto lecz nie dało się... Teraz wróciłem i powoli odbudowuję wszystko, farmię itd... Mam jednak problem, już któryś raz TOP1 wlatuje mi i rozwala szperacze. Przeważnie nazbiera mi się tego koło 1kkk i trochę dykty z lotów. Wszystkiego jak kot napłakał w porównaniu do jego zysków z samego eco. Teraz sobie to tłumaczę, że bije % do zadania czy jak? Po jasnego ch*** to robi? Nawet napisałem do niego z pytaniem. Nie raczył nawet odpowiedzieć. Dla obrazu sytuacji TOP1 ma 301KKKK punktów ja niespełna 7KKKK pomijając wielkość floty top2 której ja nie mam w ogóle. Tu nie chodzi o straty, odbudowa tego co rozwalił to 2h farmienia i będzie, ale co kieruje takimi ludźmi? To jest właśnie powód śmierci tej gry. Nie masz szans na osiągnięcie czegokolwiek NIC. Po co grać zatem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diboo Napisano 4 Września 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2017 Jak widze taki post to od razu widze że faktycznie nie masz po co tu grać.A skoro tak mocno cie ciągnie to zaczekaj na nowe uni i tam sobie spokojnie klep ekochociaż skoro nie umiesz upilnowac kilku szperek to i tam cie dojadą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 4 Września 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2017 leci na te szperacze bo nie ma nic innego, a złomowanie to jego styl gry, tak samo jak Twój to eko on gra aby upolować Twoje szperacze, a Ty grasz żeby je wysyłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leonardo_da_Vinci Napisano 4 Września 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2017 leci na te szperacze bo nie ma nic innego, a złomowanie to jego styl gry, tak samo jak Twój to eko on gra aby upolować Twoje szperacze, a Ty grasz żeby je wysyłaćdokładnie trafna odpowiedz, Brawo Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 4 Września 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2017 Dokładnie jak spieriz pisze, ja sam farmiłem byle szperacze. Wiesz ile kosztuje FS takiej floty top 1,2 ? Sporo wiec nawet szperacz to kąsek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 4 Września 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2017 Kiedyś już był poruszany ten temat na forum i tłumaczyło się graczom flotowym, aby dawali się rozwinąć młodszym graczom do jakiegoś przyzwoitego poziomu lub chociaż dawać lekko fory, ale do ich decyzja jak grają. Jedyna opcja to faktycznie zaczekać na świeże uniwersum i zacząć na równym poziomie lub stworzyć jakąś bardziej sensowną ochronę słabych graczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 4 Września 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2017 ochrona graczy na uniwersum na którym jakieś punkty za flotę ma 20 osób się nieco mija z celem jeżeli będzie nowe uniwersum i zostanie ono dobrze rozreklamowane, tak że będzie z tysiąc aktywnych graczy (aktywnych, a nie posiadających konta i zaglądających na nie raz na 3 dni wpłacając surowce), 10% z nich będzie miało jakąś tam flotę, to wtedy ochrona jak najbardziej ma sens i powinna zostać wprowadzona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 4 Września 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2017 Oczywiście będziemy do tego dążyć, aby nowe uniwersum miło tysiące graczy Jednak nie da się zmienić chyba w żaden sposób faktu, że nowy gracz na starym uniwersum będzie miał niestety bardzo ciężko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diboo Napisano 4 Września 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2017 Nie zgodzę sie. Jeśli idziesz w eko to nawet największy flociarz za dużo nie zdziałaNo chyba ze wspomniane szperki stoją doglądanie raz na 3 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czartoryski Napisano 4 Września 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2017 Zostawiaj szperacze na lotce. Raczej nikomu nie chce się robić mapki codziennie więc rzadziej będziesz je tracić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d4rn0k Napisano 4 Września 2017 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2017 Słuchajcie, to nie to, że się żale na złom. Taka gra i o to chodzi. Jak pisałem, nie pierwszy nie ostatni. Chcę zrozumieć tylko powody. Wiem, może zezłomować to to robi, ale noż q... co z tego ma? Ja mam na pewno wqrwa. Taka bezsensowna strata czasu.ps. FS-a nie musi robić. Całe uni nie ma tyle floty, (nie licząc kolegów z sojuszu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czartoryski Napisano 4 Września 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2017 Właśnie to że masz [ciach] jest piękne dla flociarza. Dagger157 Upominam za słownictwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi