Gość Necro Chyla Napisano 24 Sierpnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2017 Tak jak w Temacie Flota 51.695.645.461.981 1 Online 37 (98) Budynki 7.757.522.000.413 45 Sojusz RYJE Badania 11.864.846.269 26 Badanie - Obrona 63.982.124 882 Poleciłeś Do dnia: 01.01 - graczy - odśwież Razem 59.465.096.290.787 1/5769 Tylko poważne oferty najchętniej zamienie na uni 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diboo Napisano 24 Sierpnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2017 Moglbys z łaski swojej skasowac michalka i wtedy zamienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 24 Sierpnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2017 Jak oddasz to chetny Doswiadczenie moje znasz a jak nie znasz to latwo znalezc ) Na wymiane nie mam niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akwabul Napisano 26 Sierpnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2017 Necro wracaj -czekamy na Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xcabeva Napisano 26 Sierpnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2017 Witam , chętnie przejmę konto . Jestem nowym lecz aktywnym graczem z doświadczeniem z innych podobnych tego typu gier. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinek Napisano 26 Sierpnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2017 ja mam uni 8 ale top 16 tylko ;/ 25.195.244.321.429 (Miejsce 16 z 5250) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akwabul Napisano 26 Sierpnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2017 necro kto Ci wezmie to konto, zrujnowałes je -wiecej masz tam lotek niz planet z produkcja-eko masakrycznie niskie,mony wszystkie małe po 3k,bank pusty,fsy drogie, a do tego dwóch głupków na głowie michałka i Gage-ponton jest z ciebie dumny pewno necro.Ciesze sie ,ze wróciłes. Jesli jest ktos chetny niech bierze-kariera jego bedzie krótka. necro jak tam twoja panamera?ostatnio w zabawkowym widziałem fajna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 26 Sierpnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2017 necro kto Ci wezmie to konto, zrujnowałes je -wiecej masz tam lotek niz planet z produkcja-eko masakrycznie niskie,mony wszystkie małe po 3k,bank pusty,fsy drogie, a do tego dwóch głupków na głowie michałka i Gage-ponton jest z ciebie dumny pewno necro.Ciesze sie ,ze wróciłes. Jesli jest ktos chetny niech bierze-kariera jego bedzie krótka. necro jak tam twoja panamera?ostatnio w zabawkowym widziałem fajna. Mało wiesz chłopcze o lataniu, graniu i flocie widocznie ) Jesli konto ma flote to nie jest zrujnowane Naucz sie gry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Necro Chyla Napisano 26 Sierpnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2017 10 bld dexu nazywasz pustym bankiem ? haha i słuchaj się Revenga bo dobrze prawi masz tyle szczęścia że nie wklejałem St z twoimi psiakami czyt. Sojusznikami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akwabul Napisano 26 Sierpnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2017 10 bld dexu nazywasz pustym bankiem ? haha i słuchaj się Revenga bo dobrze prawi masz tyle szczęścia że nie wklejałem St z twoimi psiakami czyt. Sojusznikami chyba,ze dostales w prezencie od kogos tak jak i panamere. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Necro Chyla Napisano 26 Sierpnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2017 haha Michalel "miszcz" ściągania moonow http://uni9.ogam.online/rw.php?raport=c4381461274f8198da9d603b7deecd89c04b7436 powiem Ci tak otwieram nową kartę tam teleporter wyznaczam cel ilośc statków i sekunde przed twoim wlotem teleportuje wiec daruj Sobie skanowanie Pro graczu płaczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
destiny Napisano 26 Sierpnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2017 Jakbyś nie miał co z nim zrobić też się chętnie zaopiekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akwabul Napisano 26 Sierpnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2017 necro to co robisz jest naprawde super,musze sie tego od ciebie nauczyc-jak ty to robisz? zobaczymy czy rano sie pochwalisz graczom jak nie bedziesz miał 16 monów. wiem,wiem mozna sciagac tylko 4 ,ale czy ja twierdze ze sam je bede sciagał Jak tam twoja panamera? Pamietaj necro nie ma zysku bez jakis strat. A jeszcze jedno masz chetnego revenge na swoje konto daj mu -pokaze klase,bo jest bardzo zadowolony ze ma tyle lotek i eko mu nie potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 26 Sierpnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2017 necro to co robisz jest naprawde super,musze sie tego od ciebie nauczyc-jak ty to robisz? zobaczymy czy rano sie pochwalisz graczom jak nie bedziesz miał 16 monów. wiem,wiem mozna sciagac tylko 4 ,ale czy ja twierdze ze sam je bede sciagał Jak tam twoja panamera? Pamietaj necro nie ma zysku bez jakis strat. A jeszcze jedno masz chetnego revenge na swoje konto daj mu -pokaze klase,bo jest bardzo zadowolony ze ma tyle lotek i eko mu nie potrzebne. Wydajesz sie smieszny xD Naprawde Miales kiedyś flote większą niz 10 kkk OW ? nie wydaje mi sie naprawde kolego 0 starć na tym serwerze, konto zalozone dzis w celu płaczu o bana. Naprawde śmiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akwabul Napisano 26 Sierpnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2017 to moja odpowiedz jest juz ostatnia w tym temacie.Revenge mam wiecej strac niz ty włosów na głowie-mam zasade, nie wklejam starc,złomuje ale nie wklejam Chcesz podniesc sobie EGO-masz prawo wklejac mnie nic do tego,ale ja nie wklejam.Konto załozone na serwerze bo nie wiem czy wiesz prze ostatnie miesiace nie mozna było załozyc konta.A jak niby sie mam odwołac od niesłusznego bana-zreszta doczytaj tamten temat to moze cos skumasz. Miałem kiedys tyle ow pamietam jak dzis,ale nie wiem co sie z nimi stało,zawsze jakos nie umiałem pilnowac floty i tak mam do teraz ,dlatego umiem tylko płakac,agranie nie jest moja strona mocna ani myslenie.wiec skoro wyjasnilismy sobie juz kto jest kto to moge jedynie prosic wielkiego necra aby dał mi w spokoju pograc sobie. pozdr michałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi