Jump to content

Oddam/Zamienie Top 1 uni 9

Guest Necro Chyla
 Share

Recommended Posts

Guest Necro Chyla

Tak jak w Temacie

Flota

51.695.645.461.981 1 Online 37 (98) Budynki 7.757.522.000.413 45 Sojusz RYJE Badania 11.864.846.269 26 Badanie - Obrona 63.982.124 882 Poleciłeś Do dnia: 01.01 - graczy - odśwież Razem 59.465.096.290.787 1/5769

Tylko poważne oferty najchętniej zamienie na uni 8 :)

necro kto Ci wezmie to konto, zrujnowałes je -wiecej masz tam lotek niz planet z produkcja-eko masakrycznie niskie,mony wszystkie małe po 3k,bank pusty,fsy drogie, a do tego dwóch głupków na głowie michałka i Gage-ponton jest z ciebie dumny pewno necro.

Ciesze sie ,ze wróciłes.

Jesli jest ktos chetny niech bierze-kariera jego bedzie krótka.

necro jak tam twoja panamera?ostatnio w zabawkowym widziałem fajna.

necro kto Ci wezmie to konto, zrujnowałes je -wiecej masz tam lotek niz planet z produkcja-eko masakrycznie niskie,mony wszystkie małe po 3k,bank pusty,fsy drogie, a do tego dwóch głupków na głowie michałka i Gage-ponton jest z ciebie dumny pewno necro.

Ciesze sie ,ze wróciłes.

Jesli jest ktos chetny niech bierze-kariera jego bedzie krótka.

necro jak tam twoja panamera?ostatnio w zabawkowym widziałem fajna.

Mało wiesz chłopcze o lataniu, graniu i flocie widocznie :)) Jesli konto ma flote to nie jest zrujnowane ;) Naucz sie gry :)

Guest Necro Chyla

10 bld dexu nazywasz pustym bankiem ? haha i słuchaj się Revenga bo dobrze prawi :) masz tyle szczęścia że nie wklejałem St z twoimi psiakami czyt. Sojusznikami :)

necro to co robisz jest naprawde super,musze sie tego od ciebie nauczyc-jak ty to robisz?

zobaczymy czy rano sie pochwalisz graczom jak nie bedziesz miał 16 monów.

wiem,wiem mozna sciagac tylko 4 ,ale czy ja twierdze ze sam je bede sciagał

Jak tam twoja panamera?

Pamietaj necro nie ma zysku bez jakis strat.

A jeszcze jedno masz chetnego revenge na swoje konto daj mu -pokaze klase,bo jest bardzo zadowolony ze ma tyle lotek i eko mu nie potrzebne.

necro to co robisz jest naprawde super,musze sie tego od ciebie nauczyc-jak ty to robisz?

zobaczymy czy rano sie pochwalisz graczom jak nie bedziesz miał 16 monów.

wiem,wiem mozna sciagac tylko 4 ,ale czy ja twierdze ze sam je bede sciagał

Jak tam twoja panamera?

Pamietaj necro nie ma zysku bez jakis strat.

A jeszcze jedno masz chetnego revenge na swoje konto daj mu -pokaze klase,bo jest bardzo zadowolony ze ma tyle lotek i eko mu nie potrzebne.

Wydajesz sie smieszny xD Naprawde :D Miales kiedyś flote większą niz 10 kkk OW ? nie wydaje mi sie naprawde kolego :) 0 starć na tym serwerze, konto zalozone dzis w celu płaczu o bana. Naprawde śmiech :D

to moja odpowiedz jest juz ostatnia w tym temacie.

Revenge mam wiecej strac niz ty włosów na głowie-mam zasade, nie wklejam starc,złomuje ale nie wklejam

Chcesz podniesc sobie EGO-masz prawo wklejac mnie nic do tego,ale ja nie wklejam.

Konto załozone na serwerze bo nie wiem czy wiesz prze ostatnie miesiace nie mozna było załozyc konta.

A jak niby sie mam odwołac od niesłusznego bana-zreszta doczytaj tamten temat to moze cos skumasz.

Miałem kiedys tyle ow pamietam jak dzis,ale nie wiem co sie z nimi stało,zawsze jakos nie umiałem pilnowac floty i tak mam do teraz ,dlatego umiem tylko płakac,agranie nie jest moja strona mocna ani myslenie.

wiec skoro wyjasnilismy sobie juz kto jest kto to moge jedynie prosic wielkiego necra aby dał mi w spokoju pograc sobie.

pozdr michałek