Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam

Nie wiem czy dobry dział sobie wybrałem, ale chciałbym się dowiedzieć szczegółów na temat bana na graczu blackuGT z 5 uni - obecnie nick eko (złodziej musiał zmienić na ten nick).

Kolega dostał bana za multi, ale problem polega na tym, że on był jedynym użytkownikiem konta i posiadał tylko 1 konto. Hasło miał z tego co mi mówił dość skomplikowane i nie podejrzewa, by ktoś mu zhackował konto - prędzej podejrzewa wyciek z bazy danych serwera.

Logi przecież zawsze idzie sprawdzić, tj. nr IP, z którego się gracze logowali, skąd te 21 multi - czy wcześniej nie miały zupełnie innego adresu i nagle pojawiły się w rękach jednej osoby.

Edytowane przez SonGoku
  • 2 lata później...
Napisano

Witam, wracam po długim czasie.

Zauważyłem jak napisał kolega już szmat czasu temu, że moje konto zostało zbanowane za multi, również dostrzegłem zmianę nicku z blackugt na eko. Prosiłbym o odblokowanie konta, które zostało mi najwyraźniej skradzione oraz wykorzystane do celów niezgodnych z regulaminem gry. Pozdrawiam.

Napisano
eko multi 21/21 18.08.2016 23:58:07 14.05.2019 23:58:07

nebu

to konto zostalo zbanowane prawie trzy lata temu, nie moge odpowiadac za tak dawne sprawy.

Napisano

Kpina. Typie nie logowałeś sie to ktoś przejął konto i nic nie zostało skradzione a że ktos tam zasiadał i wyszło multi to juz inna baja.

Teraz zmienil sie admin to będzie wysyp takich asów. Oddajcie mi konto

Żadna kpina, zapomniałem o tym, że była taka możliwość (odkupienie konta) ponieważ już minęło trochę czasu.