SonGoku Napisano 11 Grudnia 2016 Zgłoszenie Napisano 11 Grudnia 2016 (edytowane) Witam Nie wiem czy dobry dział sobie wybrałem, ale chciałbym się dowiedzieć szczegółów na temat bana na graczu blackuGT z 5 uni - obecnie nick eko (złodziej musiał zmienić na ten nick).Kolega dostał bana za multi, ale problem polega na tym, że on był jedynym użytkownikiem konta i posiadał tylko 1 konto. Hasło miał z tego co mi mówił dość skomplikowane i nie podejrzewa, by ktoś mu zhackował konto - prędzej podejrzewa wyciek z bazy danych serwera.Logi przecież zawsze idzie sprawdzić, tj. nr IP, z którego się gracze logowali, skąd te 21 multi - czy wcześniej nie miały zupełnie innego adresu i nagle pojawiły się w rękach jednej osoby. Edytowane 11 Grudnia 2016 przez SonGoku Cytuj
blackuGT Napisano 4 Maja 2019 Zgłoszenie Napisano 4 Maja 2019 Witam, wracam po długim czasie.Zauważyłem jak napisał kolega już szmat czasu temu, że moje konto zostało zbanowane za multi, również dostrzegłem zmianę nicku z blackugt na eko. Prosiłbym o odblokowanie konta, które zostało mi najwyraźniej skradzione oraz wykorzystane do celów niezgodnych z regulaminem gry. Pozdrawiam. Cytuj
kiros Napisano 4 Maja 2019 Zgłoszenie Napisano 4 Maja 2019 eko multi 21/21 18.08.2016 23:58:07 14.05.2019 23:58:07 nebu to konto zostalo zbanowane prawie trzy lata temu, nie moge odpowiadac za tak dawne sprawy. Cytuj
mirai99 Napisano 4 Maja 2019 Zgłoszenie Napisano 4 Maja 2019 Dobrze patrzę, że ban się kończy za 10 dni? Cytuj
blackuGT Napisano 5 Maja 2019 Zgłoszenie Napisano 5 Maja 2019 Kpina. Typie nie logowałeś sie to ktoś przejął konto i nic nie zostało skradzione a że ktos tam zasiadał i wyszło multi to juz inna baja.Teraz zmienil sie admin to będzie wysyp takich asów. Oddajcie mi konto Żadna kpina, zapomniałem o tym, że była taka możliwość (odkupienie konta) ponieważ już minęło trochę czasu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi