pebenek Napisano 21 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 Potrzebuję tego większą ilość, około 50 sztuk. To dla organizatorów pewnej imprezy. Może ktoś wie, gdzie mogę to dostać za rozsądną cenę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juliam Napisano 24 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 Jestem nieco w temacie ponieważ kupowałam jakiś czas temu takie koszulki na konferencję i powiem Ci, że warto jest naprawdę suzkać w ssieci. Hurtownie internetowe miewają o niebo lepsze ceny niż hurtownie stacjonarne. Zerknij sobie szczególnie tutajhttp://www.reflect.pl/sublimacja.html - hurtownia odzieży oferuje koszulki wykonane drukiem sublimacyjnym. Im więcej zamawiasz tym cena jest o wiele korzystniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malpik30 Napisano 20 Września 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2017 O, fajnie, dzięki wielkie za ciekawe porady Myślę, że z całą pewnością mi się przydadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldek873855 Napisano 20 Listopada 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2017 Ja to się niestety niezbyt na tym znam... Dlatego też nie bardzo będę w stanie pomóc ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marysiu Napisano 20 Grudnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2017 Koszulki z nadrukiem są spoko, byle tylko nie wycinane z folii (litery). Często są strasznie krzywe. Ostatnio zamawiałem i wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malgo Napisano 25 Grudnia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2017 Wielkie dzięki za sprawdzone porady Jestem pewien, że mi się one przydadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarkotRoman Napisano 16 Stycznia 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 Nie jest to moja działka. Dlatego też niezbyt będę w stanie w tym obszarze tematycznym pomóc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dandlaaa Napisano 15 Maja 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2018 Wydaje mi się, że w Internecie z całą pewnością znajdą się porady w tym temacie. Wystarczy trochę poszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi