Jump to content

Wujeksamozlo multi z sawmk

Guest Zmijka
 Share

Recommended Posts

sawmk multi + push 15.11.2016 12:01:13 11.08.2019 13:01:13 nebu

wujeksamozl multi + push 15.11.2016 12:00:59 11.08.2019 13:00:59 nebu

Witam Panie Nebu , chciałam poinformować iż było do pana na pw wysyłane powiadomienie o zamianie i przejęciu kont . Tzn zarówno Ja jak i mój sojusznik Sawmk , zgłaszaliśmy Tobie osobiście iż Ja (zmijka) przechodze na konto o nicku Wujeksamożlo , oraz priest na konto (zmijka) aktualnie Sawmk . 

W dodatku aby zaistniało multi , dwa konta muszą się zalogować w tym samym czasie na jednym ip , a takowa sytuaccja nie wystąpiła

Po przejęciu tych kont nikt z nas nie logował się na swoje poprzednie konta , więc pytam jakie Multi ? Może Warto przed zbanowaniem sprawdzić skrzynkę z wiadomościami od graczy ? 

A push ? proszę pokaż mi gdzie był push , skoro każde z naszych transportów było głoszone , również do Ciebie panie Nebu ... ( próby księzycowe oraz inne wszystko zgodnie z regulaminem było robione ) . Niestety twoja decyzja była zbyt pochopna . 

Proszę o odbanowanie konta wujeksamozlo , oraz sawmk ponieważ ban jest niesłuszny . 

pozdrawiam Agnieszka

P.S niestety tak to jest jak sie wchodzi raz na 2 miesiące na panel ;/ 

Edited by Zmijka

Juz nie raz wałki z multi kreciłas . Nie ma unbana mozesz właczyc tryb placzu, narzekania i straszenia sądem.

Wiesz co wogóle mnie nie znasz , nie bylo żadnego multi . Konto zostało przekazane graczowi sawmk i było to zgłoszone . Porpostu nebu nie odczytał wiadomości informującej o Tym 

A tak po za tym proszę aby osoby których nie dotyczy ten temat nie udzielały się i nie pisały swoich mądrości tutaj 

Edited by Zmijka

Nie mam sie tu zamiaru z Tobą przekamażać , ban jest niesłuszny i tyle . Nie zaistatnioło logowanie na dwóch kontach z tego samego ip więc nie ma multi 

I nie spamuj tu bo w du*** byłeś i g***o widziałeś