Gość Zmijka Napisano 15 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2016 (edytowane) sawmk multi + push 15.11.2016 12:01:13 11.08.2019 13:01:13 nebuwujeksamozl multi + push 15.11.2016 12:00:59 11.08.2019 13:00:59 nebu Witam Panie Nebu , chciałam poinformować iż było do pana na pw wysyłane powiadomienie o zamianie i przejęciu kont . Tzn zarówno Ja jak i mój sojusznik Sawmk , zgłaszaliśmy Tobie osobiście iż Ja (zmijka) przechodze na konto o nicku Wujeksamożlo , oraz priest na konto (zmijka) aktualnie Sawmk . W dodatku aby zaistniało multi , dwa konta muszą się zalogować w tym samym czasie na jednym ip , a takowa sytuaccja nie wystąpiła Po przejęciu tych kont nikt z nas nie logował się na swoje poprzednie konta , więc pytam jakie Multi ? Może Warto przed zbanowaniem sprawdzić skrzynkę z wiadomościami od graczy ? A push ? proszę pokaż mi gdzie był push , skoro każde z naszych transportów było głoszone , również do Ciebie panie Nebu ... ( próby księzycowe oraz inne wszystko zgodnie z regulaminem było robione ) . Niestety twoja decyzja była zbyt pochopna . Proszę o odbanowanie konta wujeksamozlo , oraz sawmk ponieważ ban jest niesłuszny . pozdrawiam Agnieszka P.S niestety tak to jest jak sie wchodzi raz na 2 miesiące na panel ;/ Edytowane 15 Listopada 2016 przez Zmijka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 15 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2016 Juz nie raz wałki z multi kreciłas . Nie ma unbana mozesz właczyc tryb placzu, narzekania i straszenia sądem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PontonL0rd Napisano 15 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2016 odbanujcie ja, jeśli jest kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zmijka Napisano 17 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2016 (edytowane) Juz nie raz wałki z multi kreciłas . Nie ma unbana mozesz właczyc tryb placzu, narzekania i straszenia sądem. Wiesz co wogóle mnie nie znasz , nie bylo żadnego multi . Konto zostało przekazane graczowi sawmk i było to zgłoszone . Porpostu nebu nie odczytał wiadomości informującej o Tym A tak po za tym proszę aby osoby których nie dotyczy ten temat nie udzielały się i nie pisały swoich mądrości tutaj Edytowane 17 Listopada 2016 przez Zmijka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 18 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2016 Co ty mi tu pi***olisz powiedz xD Myslisz oczy a winna jestes na kilometr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zmijka Napisano 21 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 Nie mam sie tu zamiaru z Tobą przekamażać , ban jest niesłuszny i tyle . Nie zaistatnioło logowanie na dwóch kontach z tego samego ip więc nie ma multi I nie spamuj tu bo w du*** byłeś i g***o widziałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 21 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 Chyba Ty Juz tu nie napiszesz hahahahhha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi