Samuraj Napisano 28 Października 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2016 Jak w temacie, oddam konto na universum 8. Budynki 88.764.903.348.902 3 Badania 470 3 Flota 10.407.485.545.263 1 Obrona 949.999.993.040 26 Razem 213.836.011.632.930 1 Chcę aby konto pozostało w sojuszu, oraz aby w miare możliwości nick nie uległ zmianie, chciałbym w ten sposób oddać szacunek pierwotnemu właścicielowi konta, który je stworzył marnując kupę czasu. Jak ktoś nie lubi ANIOŁKÓW to są dwa na urlopie, boją du**. Jeden ledwo postawił flote i od razu U. Ale kiedyś może odzyskają jaja u zaczną fruwać. W banku coś tam jest. Astatów też troche wisi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Che_ster Napisano 28 Października 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2016 (edytowane) Witam jeżeli była by możliwość bardzo chętnie zainteresował bym się kontem gram tutaj już trochę miałem około roku przerwy może ciut więcej... Ostatnio na universum5 przejąłem konto także i na to był bym chętny nicku ani sojuszu nie zamierzam zmieniać jeżeli to ma dla ciebie znaczenie a i flotą chętnie polatam i poganiam tych " Aniołków " Edytowane 28 Października 2016 przez Che_ster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 28 Października 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2016 (edytowane) Nie bede sie rozpisywał. Jestem zainteresowany polataniem znów na Ogam. Doświadczenie masz w Starciach Tytanów począwszy od starego U4, U3 aż po U5. Łączne % za STki około 900kk %.Sojusz zostanie, nick pewnie też. A Aniołki jak Aniołki, mogą iść do nieba Pozdrawiam jak coś to PW.Znałem pro100 jeszcze jak z destim graly Edytowane 31 Października 2016 przez Revenge ツ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samuraj Napisano 29 Października 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2016 Jak się do jutra wieczora nikt nie zgłosi, to oddam któremuś z was. pozdrawiam chłopaki, miłego weekenda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu Napisano 29 Października 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2016 Ja też się zgłoszę, PW jak coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AiSeN Napisano 29 Października 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2016 Zgłoszę się i ja kiedyś dużo latałem na U8 ale oddałem konto , teraz znów z chęcią bym polatał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Che_ster Napisano 31 Października 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2016 co z tym kontem bo miało być oddane wczoraj wieczorem i cisza jeżeli zostało oddane prosili byśmy o informacje w temacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BeRnI Napisano 31 Października 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2016 (edytowane) Halo? Tu berni jestem zainteresowanym Edytowane 31 Października 2016 przez BeRnI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samuraj Napisano 31 Października 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2016 Bez nerwów..Miałem imprezkę wczoraj.Osoby spamiące mi na PW proszę o wpisanie sie w temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ordyl2201 Napisano 31 Października 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2016 (edytowane) dobra ku***, konto ja tez opyle, oddasz mi to dobrze, nie oddasz jeden hu*... rob jak chcesz, ja sie wpisalem po konto, decyzja twoja. Czy mam osciagniecia? Chyba nie, nie wiem, ale jak mi dasz konto to bede wplacac tylko surke do banku i badanka robic, bo i tak gre hu* strzelil, to nawet loty nie oplaca sie robic. Dziekuje i dozobaczenia. Edytowane 31 Października 2016 przez Ordyl2201 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stopek111 Napisano 1 Listopada 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2016 Cieniasy haha . Nie macie co robic chlopy tylko grac w gre ktora umarla razem z zalozycielem ? Masakra z was . Wchodze czasami na forum i sie smieje !! Jak musicie grac to jest orginalna gra tego rodzaju kazdy ja zna . pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi