Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam jak w temacie proszę o zwrot floty fsa nie pościłem gdyż jak wszyscy wiedzą była awaria serwa, a co chwila nie będę sie logował aby sprawdzić czy gra śmiga, wiec dostałem złoma ( pewnie kolegaCrySomeMore jest z tego dumny ). Więc proszę o zwrot, postawienie tego na matce i włączenie urlopu

dziękuję :)

Okret wojenny 6.024.573.746

Recykler  450.074.471

Pancernik 100.000.000

Ultra transporter Liczba  17.603.337

reszta to śmieci 

Ps. Jak będzie to załatwione w dwa miesiące też będzie ok ;)

pozdro i bez spiny ;)

Edytowane przez Leonardo_da_Vinci
Napisano (edytowane)

Awaria serwera,poniekad była,choc fakty sa co nieco inne!!!

Bo gdy czesc graczy niemogła nic zrobic aby sie zalogowac,inni wtym czasie spokojnie sobie latali i pakowali złom w recki!!!

Wiec awarjia była tylko dla wybranych!!!

Serwer bynajmniej umnie zdechł koło godziny 9:00 we wtorek 9 sierpnia;) a i wczesniej były mega kłopoty choc cos tam trybiło jeszcze:)))

Mam raporty z tego dnia gdy czesc lamek nie mogła sie zalogowac inne lamy jak wyzej latały i pakowały złom!!!

Tak jak Bob napisał: pozdro i bez spiny ale jakies wyjasnienie zaistniałej sytuacji by sie przydało.

Edytowane przez ASTEK
Napisano

Panowie i Panie nie oszukujmy się administracja ma wywalone na graczy tu liczą się promocje w sklepie i żeby im kasę ładować.

Zamiast zainwestować te pieniądzę w poprawienie gry to walą %% za to.

Napisano

Ty to się ciesz jak w ogóle admin to przeczyta, nie mówiąc o zwrocie floty. A co do awarii to możliwe, że kilka osób było online, bo podczas poprzedniej sam byłem zalogowany mimo, że strona logowania padła.

Napisano

Witam jak w temacie proszę o zwrot floty fsa nie pościłem gdyż jak wszyscy wiedzą była awaria serwa, a co chwila nie będę sie logował aby sprawdzić czy gra śmiga, wiec dostałem złoma ( pewnie kolegaCrySomeMore jest z tego dumny ). Więc proszę o zwrot, postawienie tego na matce i włączenie urlopu

dziękuję :)

Okret wojenny 6.024.573.746

Recykler  450.074.471

Pancernik 100.000.000

Ultra transporter Liczba  17.603.337

reszta to śmieci 

Ps. Jak będzie to załatwione w dwa miesiące też będzie ok ;)

pozdro i bez spiny ;)

Leonardo zgadza się awaria serwera była, tu masz 100% racji.

Blokada ataków po uruchomienia serwera była na 100% i nie ulega to dyskusji.

Kiedy blokada przestała obowiązywać dostałeś złoma i to tyle jak to mówisz bez spiny.

Sam miałem na Ciebie lecieć, ale CrySomeMore okazał się szybszy i tu GRATKI dla niego.

To tyle w skrócie :)

Pozdro

Napisano

Dajcie ludzie juz na luz ;)

Po ci wyjasnienia , flota ? Nikt juz nie gra ;)

Pozdro dla Ekipy !!

jak to nikt nie gra  ;D wszyscy graja  tylko na luzie :D

a flota po to by złomowac Ryjku jeden :D

Pozdro :piwo: