Leonardo_da_Vinci Napisano 12 Sierpnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 (edytowane) Witam jak w temacie proszę o zwrot floty fsa nie pościłem gdyż jak wszyscy wiedzą była awaria serwa, a co chwila nie będę sie logował aby sprawdzić czy gra śmiga, wiec dostałem złoma ( pewnie kolegaCrySomeMore jest z tego dumny ). Więc proszę o zwrot, postawienie tego na matce i włączenie urlopu dziękuję Okret wojenny 6.024.573.746Recykler 450.074.471Pancernik 100.000.000Ultra transporter Liczba 17.603.337 reszta to śmieci Ps. Jak będzie to załatwione w dwa miesiące też będzie ok pozdro i bez spiny Edytowane 12 Sierpnia 2016 przez Leonardo_da_Vinci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ASTEK Napisano 12 Sierpnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 (edytowane) Awaria serwera,poniekad była,choc fakty sa co nieco inne!!! Bo gdy czesc graczy niemogła nic zrobic aby sie zalogowac,inni wtym czasie spokojnie sobie latali i pakowali złom w recki!!! Wiec awarjia była tylko dla wybranych!!! Serwer bynajmniej umnie zdechł koło godziny 9:00 we wtorek 9 sierpnia;) a i wczesniej były mega kłopoty choc cos tam trybiło jeszcze:))) Mam raporty z tego dnia gdy czesc lamek nie mogła sie zalogowac inne lamy jak wyzej latały i pakowały złom!!! Tak jak Bob napisał: pozdro i bez spiny ale jakies wyjasnienie zaistniałej sytuacji by sie przydało. Edytowane 12 Sierpnia 2016 przez ASTEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stopek111 Napisano 12 Sierpnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 Dajcie ludzie juz na luz Po ci wyjasnienia , flota ? Nikt juz nie gra Pozdro dla Ekipy !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leonardo_da_Vinci Napisano 12 Sierpnia 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 Dajcie ludzie juz na luz Po ci wyjasnienia , flota ? Nikt juz nie gra Pozdro dla Ekipy !! No to mówię bez spiny interesuje mnie tylko czy szanowny admin raczy zauważyć posta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WoW Napisano 12 Sierpnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 Panowie i Panie nie oszukujmy się administracja ma wywalone na graczy tu liczą się promocje w sklepie i żeby im kasę ładować.Zamiast zainwestować te pieniądzę w poprawienie gry to walą %% za to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ap0calipto Napisano 12 Sierpnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 Ty to się ciesz jak w ogóle admin to przeczyta, nie mówiąc o zwrocie floty. A co do awarii to możliwe, że kilka osób było online, bo podczas poprzedniej sam byłem zalogowany mimo, że strona logowania padła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiecznysen Napisano 12 Sierpnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 Witam jak w temacie proszę o zwrot floty fsa nie pościłem gdyż jak wszyscy wiedzą była awaria serwa, a co chwila nie będę sie logował aby sprawdzić czy gra śmiga, wiec dostałem złoma ( pewnie kolegaCrySomeMore jest z tego dumny ). Więc proszę o zwrot, postawienie tego na matce i włączenie urlopu dziękuję Okret wojenny 6.024.573.746Recykler 450.074.471Pancernik 100.000.000Ultra transporter Liczba 17.603.337 reszta to śmieci Ps. Jak będzie to załatwione w dwa miesiące też będzie ok pozdro i bez spiny Leonardo zgadza się awaria serwera była, tu masz 100% racji.Blokada ataków po uruchomienia serwera była na 100% i nie ulega to dyskusji.Kiedy blokada przestała obowiązywać dostałeś złoma i to tyle jak to mówisz bez spiny.Sam miałem na Ciebie lecieć, ale CrySomeMore okazał się szybszy i tu GRATKI dla niego. To tyle w skrócie Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ASTEK Napisano 13 Sierpnia 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2016 Dajcie ludzie juz na luz Po ci wyjasnienia , flota ? Nikt juz nie gra Pozdro dla Ekipy !! jak to nikt nie gra wszyscy graja tylko na luzie a flota po to by złomowac Ryjku jeden Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi