srebrnik Napisano 23 Maja 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2016 Mam się zająć stworzeniem mini call center na 4 stanowiska. 2 do wykonywania połączeń i dwa do odbierania. Możecie polecić jakiś abo który będzie dobry do ego typu celów (pod 8 godz. pracy non stop dzwonienie). No i centrala która rozdzieliłaby w zależności od wybranego nr połączenia. Z góry dzięki za info i pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBlue Napisano 23 Maja 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2016 Polecam jakieś specjalistyczne forum do tego. Tutaj znajdziesz tylko śmierć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 23 Maja 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2016 nieeeee, call center SPAM STOP! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pebenek Napisano 24 Maja 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2016 Mam się zająć stworzeniem mini call center na 4 stanowiska. 2 do wykonywania połączeń i dwa do odbierania. Możecie polecić jakiś abo który będzie dobry do ego typu celów (pod 8 godz. pracy non stop dzwonienie). No i centrala która rozdzieliłaby w zależności od wybranego nr połączenia. Z góry dzięki za info i pomoc. Z tego co wiem, to call center działają przede wszystkim w oparciu o protokół VoIP. Gdyby miało być inaczej to by po prostu nie wyrobiły finansowo VoIP zapewnia im właściwie darmowe połączenia na stacjonarne i komórkowe.Jeżeli chodzi o centralki - to z tego co mi wiadomo, wykorzystują oprogramowanie działające w chmurze. Takie jak to tutaj: https://www.datera.pl/produkty/Jakość rozmów? Raczej jest dobra i nie odbiega od tradycyjnego połączenia. Ważną kwestią jest posiadanie szybkiego dostępu do internetu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz3 Napisano 13 Lipca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2016 Super, dzięki za wszelkie porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi