Mariusz81 Posted May 9, 2016 Report Posted May 9, 2016 Hej,Szukam sprawdzonej firmy, która zajmie się moja księgowością. Nie chcę zlecać tego komus obcemu, dlatego wolałbym znaleźć firmę z polecenia, o której ktoś może powiedzieć coś konkretniejszego. Póki co mam na oku tą firmę: http://www.komp-biur.pl/, ale sam nie wiem czy się zdecydować? Wiecie coś może na ich temat? Ktoś mógłby się wypowiedzieć? A jeśli nie tak, to do kogo uderzać? Quote
nataliter Posted January 8, 2017 Report Posted January 8, 2017 a poradzcie czy jak sie nie rozliczylem bo mysllem o neibieskich migdaіach to co mam teraz zrobic? nic, czy cos robic mam ? Quote
jamróżka Posted January 9, 2017 Report Posted January 9, 2017 teraz księgowość jest przy większości kont firmowych, a niemal darmowe programy są dodawane do gazet Quote
waldek873855 Posted November 20, 2017 Report Posted November 20, 2017 Ja bym poszukał odpowiedzi na to pytanie w Internecie. Moim zdaniem to jest zdecydowanie najlepsze źródło tego typu informacji... Quote
maxper Posted May 23, 2018 Report Posted May 23, 2018 Warto w tym temacie poszperać w Internecie. Sądzę, że to może być naprawdę bardzo dobre rozwiązanie Quote
Dorota40 Posted May 24, 2018 Report Posted May 24, 2018 (edited) Moim skromnym zdaniem nie warto szperać w internecie tylko iść do doradcy podatkowego. _____________________Ranking ubezpieczeń na życie www.rankingubezpieczennazycie.pl/ a w nim tania polisa na życie pzu z rankingubezpieczennazycie.pl Edited May 24, 2018 by Dorota40 Quote
Recommended Posts