Mariusz81 Napisano 9 Maja 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2016 Hej,Szukam sprawdzonej firmy, która zajmie się moja księgowością. Nie chcę zlecać tego komus obcemu, dlatego wolałbym znaleźć firmę z polecenia, o której ktoś może powiedzieć coś konkretniejszego. Póki co mam na oku tą firmę: http://www.komp-biur.pl/, ale sam nie wiem czy się zdecydować? Wiecie coś może na ich temat? Ktoś mógłby się wypowiedzieć? A jeśli nie tak, to do kogo uderzać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz3 Napisano 13 Lipca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2016 Super, dzięki za wszelkie porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBlue Napisano 13 Lipca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2016 Forum pomocn, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nataliter Napisano 8 Stycznia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2017 a poradzcie czy jak sie nie rozliczylem bo mysllem o neibieskich migdaіach to co mam teraz zrobic? nic, czy cos robic mam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jamróżka Napisano 9 Stycznia 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2017 teraz księgowość jest przy większości kont firmowych, a niemal darmowe programy są dodawane do gazet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldek873855 Napisano 20 Listopada 2017 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2017 Ja bym poszukał odpowiedzi na to pytanie w Internecie. Moim zdaniem to jest zdecydowanie najlepsze źródło tego typu informacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxper Napisano 23 Maja 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2018 Warto w tym temacie poszperać w Internecie. Sądzę, że to może być naprawdę bardzo dobre rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorota40 Napisano 24 Maja 2018 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 (edytowane) Moim skromnym zdaniem nie warto szperać w internecie tylko iść do doradcy podatkowego. _____________________Ranking ubezpieczeń na życie www.rankingubezpieczennazycie.pl/ a w nim tania polisa na życie pzu z rankingubezpieczennazycie.pl Edytowane 24 Maja 2018 przez Dorota40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi