Mariusz81 Napisano 9 Maja 2016 Zgłoszenie Napisano 9 Maja 2016 Hej,Szukam sprawdzonej firmy, która zajmie się moja księgowością. Nie chcę zlecać tego komus obcemu, dlatego wolałbym znaleźć firmę z polecenia, o której ktoś może powiedzieć coś konkretniejszego. Póki co mam na oku tą firmę: http://www.komp-biur.pl/, ale sam nie wiem czy się zdecydować? Wiecie coś może na ich temat? Ktoś mógłby się wypowiedzieć? A jeśli nie tak, to do kogo uderzać? Cytuj
kubisz3 Napisano 13 Lipca 2016 Zgłoszenie Napisano 13 Lipca 2016 Super, dzięki za wszelkie porady Cytuj
nataliter Napisano 8 Stycznia 2017 Zgłoszenie Napisano 8 Stycznia 2017 a poradzcie czy jak sie nie rozliczylem bo mysllem o neibieskich migdaіach to co mam teraz zrobic? nic, czy cos robic mam ? Cytuj
jamróżka Napisano 9 Stycznia 2017 Zgłoszenie Napisano 9 Stycznia 2017 teraz księgowość jest przy większości kont firmowych, a niemal darmowe programy są dodawane do gazet Cytuj
waldek873855 Napisano 20 Listopada 2017 Zgłoszenie Napisano 20 Listopada 2017 Ja bym poszukał odpowiedzi na to pytanie w Internecie. Moim zdaniem to jest zdecydowanie najlepsze źródło tego typu informacji... Cytuj
maxper Napisano 23 Maja 2018 Zgłoszenie Napisano 23 Maja 2018 Warto w tym temacie poszperać w Internecie. Sądzę, że to może być naprawdę bardzo dobre rozwiązanie Cytuj
Dorota40 Napisano 24 Maja 2018 Zgłoszenie Napisano 24 Maja 2018 (edytowane) Moim skromnym zdaniem nie warto szperać w internecie tylko iść do doradcy podatkowego. _____________________Ranking ubezpieczeń na życie www.rankingubezpieczennazycie.pl/ a w nim tania polisa na życie pzu z rankingubezpieczennazycie.pl Edytowane 24 Maja 2018 przez Dorota40 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi