Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam :)

Moj kolega chcial zaczac gre na ogam.online jednak jest zielony w temacie i nigdy nie gral nawet w ogame. Opowiedzialem mu mniej więcej zasady gry po czym zadal mi pytanie ktore ja zadam wam. Ktore universum wybrac jesli stawia sie na gre rozwojowa i (wspomniane przezemnie podczas rozmowy) ekspedycje? Koledze chodzi o uni na ktorym nie bedzie atakowany co chwile przez ludzi z iloscia pkt wieksza np 1000x od niego. Swoja droga sam jestem ciekawy bo nie potrafilem mu odpowiedziec na to pytanie a gram tylko na uni9.

Napisano

Sam nie. Dlatego sciagam nowych graczy jak narazie tylko 3 ale oni poszukaja nastepnych i tak to dziala a czy sie uda? Czas pokaze. Wiem jednak ze jesli bede siedzial na forum plakal ze gra nie ma sensu a na konto wbijal by bank zasilic to raczej to sensu nie ma. Zawsze w najgorszym wypadku cala ekipe jaka zbierzemy zaprosimy na oryginalne ogame badz inny speed serwer bo tych nie brakuje :)

Napisano

Nie ma lepszego speeda od tego. Ale admini są lepsi. 

Tu admin nie robi NIC a NIC od 1,5 roku minimum :) A checi miał pomóc każdy, gramy teraz ekipka na oryginale i gitara.

Chcesz to się tu męcz. Szkoda że na szczeście nie grasz na u5 i ze NA SZCZESCIE sprzedałem juz tam konto bo by Ci sie odechciało grac:)

Napisano

Nie ma lepszego speeda od tego. Ale admini są lepsi.

Tu admin nie robi NIC a NIC od 1,5 roku minimum :) A checi miał pomóc każdy, gramy teraz ekipka na oryginale i gitara.

Chcesz to się tu męcz. Szkoda że na szczeście nie grasz na u5 i ze NA SZCZESCIE sprzedałem juz tam konto bo by Ci sie odechciało grac:)

A gdzies czytalem ze konta nie mozna sprzedac gdyz nie jest nasza wlasnoscia :) ale moge sie mylic gram dosc krotko :)

Napisano

Tak czas jaki poswiecilismy jak rowniez astaty i ogolny wysilek nad rozwinieciem konta zwieksza wartosc konta kilkukrotnie zatem sprzedaż powinna byc możliwa ale to juz inny temat. Porozmawiam z ludzmi i moze pomyslimy nad oryginalem ale jednak przywyklem do 200x :D

Napisano

Nie zalezy mi na topach wiec jak juz wybiore starsze uni ale poki co sie zobaczy :) swoja droga jesli tu nikt nie pilnuje to mozna lamac bezkarnie regulamin? Czy jak wysle 50 bln deuteru do ziomka to admini ozyja? :D

• 2 miesiące temu...