Mariokiller17 Napisano 7 Maja 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2016 Witam Moj kolega chcial zaczac gre na ogam.online jednak jest zielony w temacie i nigdy nie gral nawet w ogame. Opowiedzialem mu mniej więcej zasady gry po czym zadal mi pytanie ktore ja zadam wam. Ktore universum wybrac jesli stawia sie na gre rozwojowa i (wspomniane przezemnie podczas rozmowy) ekspedycje? Koledze chodzi o uni na ktorym nie bedzie atakowany co chwile przez ludzi z iloscia pkt wieksza np 1000x od niego. Swoja droga sam jestem ciekawy bo nie potrafilem mu odpowiedziec na to pytanie a gram tylko na uni9. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czartoryski Napisano 7 Maja 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2016 Najlepiej zacząc grać na oficjalnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariokiller17 Napisano 7 Maja 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2016 Czyli rozumiem mam odradzic mu gre na ogam.net i zareklamowac oficjalne ogame? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brasilass Napisano 7 Maja 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2016 dokładnie tak Mariokiller17tutaj za jakieś pół roku i tak już nikt nie będzie grał a na oficjalnym administratorzy się chociaż starają i dbają o graczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariokiller17 Napisano 8 Maja 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2016 Hmm no to zostalo mi pol roku zabawy pozdrawiam i dziekuje za motywujace slowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBlue Napisano 8 Maja 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2016 Jak lubisz się sam bawić to powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariokiller17 Napisano 8 Maja 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2016 Sam nie. Dlatego sciagam nowych graczy jak narazie tylko 3 ale oni poszukaja nastepnych i tak to dziala a czy sie uda? Czas pokaze. Wiem jednak ze jesli bede siedzial na forum plakal ze gra nie ma sensu a na konto wbijal by bank zasilic to raczej to sensu nie ma. Zawsze w najgorszym wypadku cala ekipe jaka zbierzemy zaprosimy na oryginalne ogame badz inny speed serwer bo tych nie brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 8 Maja 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2016 Nie ma lepszego speeda od tego. Ale admini są lepsi. Tu admin nie robi NIC a NIC od 1,5 roku minimum A checi miał pomóc każdy, gramy teraz ekipka na oryginale i gitara. Chcesz to się tu męcz. Szkoda że na szczeście nie grasz na u5 i ze NA SZCZESCIE sprzedałem juz tam konto bo by Ci sie odechciało grac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariokiller17 Napisano 8 Maja 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2016 Mam na u5 konto ale od wczoraj gdyz chcialem sprawdzic czy jest roznica ale za wczesnie na wnioski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariokiller17 Napisano 8 Maja 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2016 Nie ma lepszego speeda od tego. Ale admini są lepsi. Tu admin nie robi NIC a NIC od 1,5 roku minimum A checi miał pomóc każdy, gramy teraz ekipka na oryginale i gitara. Chcesz to się tu męcz. Szkoda że na szczeście nie grasz na u5 i ze NA SZCZESCIE sprzedałem juz tam konto bo by Ci sie odechciało grac:) A gdzies czytalem ze konta nie mozna sprzedac gdyz nie jest nasza wlasnoscia ale moge sie mylic gram dosc krotko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 8 Maja 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2016 Bo nie można sprzedac ) Co z tego ? Konta juz nie ma bo ten co kupił je skasował Zawsze mozna sprzedac czas poswiecony na rozwiniecie konta Na umarłej grze to wiesz:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariokiller17 Napisano 8 Maja 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2016 Tak czas jaki poswiecilismy jak rowniez astaty i ogolny wysilek nad rozwinieciem konta zwieksza wartosc konta kilkukrotnie zatem sprzedaż powinna byc możliwa ale to juz inny temat. Porozmawiam z ludzmi i moze pomyslimy nad oryginalem ale jednak przywyklem do 200x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revenge ツ Napisano 8 Maja 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2016 tam x5 i bajka jest Lepiej zaczac teraz bo uni ma 3 dni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariokiller17 Napisano 8 Maja 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2016 Nie zalezy mi na topach wiec jak juz wybiore starsze uni ale poki co sie zobaczy swoja droga jesli tu nikt nie pilnuje to mozna lamac bezkarnie regulamin? Czy jak wysle 50 bln deuteru do ziomka to admini ozyja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czartoryski Napisano 8 Maja 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2016 Żeby to zobaczyć. Admin musi wejść w odpowiednią zakładkę. Nie ma żadnego powiadomienia. A jako że admin nie ma nawet czasu na odpisanie na forum to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 8 Maja 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2016 ktoś tu nowy jest :O skąd?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariokiller17 Napisano 9 Maja 2016 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2016 Z Polski Panie kolego. Z Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariou Napisano 21 Lipca 2016 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2016 Trochę dziwny temat. Czego dokładnie chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi